|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Dlaczego udzielacie się na forum? | |||
Dla wdzięczności innych |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 7.89% |
Dla zostania obeznanym i pro w oczach innych |
9 | 23.68% |
Niemacie co robić więc pomagacie |
7 | 18.42% |
Inny powód... |
19 | 50.00% |
Głosujących: 38. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Od ponad roku udzielam się na tym forum , pomadam newbiom , reportuje złe tematy , posty i spędźam tu dość sporą część czasu. Zamiast tego mógłbym pograć w CS'a , Burnouta 3 , Final Fantasy X-2 , albo nawet tibie i w inne gry , ale z jakiegoś powodów siedze tu i czekam na następną osobe która zabłądziła i czeka na pomoc. Nie rozumiem poco tu siedzie i pomagam innym skoro jest tyle innych żeczy do roboty , dlatego chciałbym się od was do wiedzieć czemu wy to robicie , może jest jakiś cel którego wcześniej nie zaóważałem. Jeżeli odnajde swój cel na tym forum , będę kontynuował to co robiłem dotychczas , ale wraz z tym tematem narażam się na ryzyko skasowania go , gdyż niewiem czy ten temat jest potrzebny. Wyobrażałem se już taką sytuacje : Temat skasowany by : "Moderator" Powód : to idz pograj w Burnouta. Ale cóż wkońcu musiałem to zrobić. A więc ... Jaki jest wasz cel na tym forum? Dla wdzięczności osób którym pomagacie? Żeby inni was dostrzegali jako ktoś obeznany z tibią? A może poprostu niemacie co robić dlatego tu przychodzicie i pomagacie? Czekam na wasze opinie.
Ostatnio edytowany przez PharadoX - 01-07-2006 o 22:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Moze to dla slow podzieki, moze dla wlasnej satysfakcji, moze dla mozliwosci liczenia na pomoc z drugiej strony. Poprostu robie to, pomagam/staram sie pomagac innym, i jestem "szczesliwy gdy kogos uszczesliwie" i to mi wystarcza. Oczywiscie przyjemne jest bycie 'kims' (moze ktos, za jakis czas mnie doceni i bede tym 'kims'). W sondzie zaznaczylem "Dla zostania obeznanym i pro w oczach innych"
Czasami przyjemnie tez udupic jakiegos nooba.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 01-07-2006 o 22:18. |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
j/k Ja się tu udzielam bo tak. Bo mi sie nudzi Bo lubie gadać z ludźmi I tak wogóle bo hmm Bo tak chciały biedronki !! Cytuj:
Edit. jak tu Kaldrick wparzy z cerberem to będzie po temacie ;-)
Ostatnio edytowany przez Xawieri - 01-07-2006 o 22:22. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Żebyś się pytał...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aby być pr0.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() a ja udzielam sie bo udzielam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Hmm, dlaczego?
- lubie czytać - dla zabicia czasu - fajnie jest czasem komus pomóc To takie glowne powody. Nigdy nie wiadomo na co sie wpadnie, na jakiego kretyna bądź inteligenta, więc mimo w kólko powtarzających sie tematow mozna sobie co jakiś czas przeczytac cos ciekawego, wkoncu mi sie znudzi, ale jak narazie wole wam tu jeszcze pospamowac ;P Aha... @PharadoX Sprawdź jak sie uzywa przecinkow bo ja tego czytac nie moge Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-07-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: South
Poziom: 1++
Skille: 90+
Poziom mag.: 8+
|
![]() Czasem wiedzę pobieram, a rzadko, bo rzadko dziele się swym zdaniem z Wami, Tibijczykami
![]() Zresztą wszystkich Was pozdrawiam.
#9 | |||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Soul Society
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przestańcie pi****olić o chęci pomagania i bycia dobrym userem. |
|||||
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Masz racje. Tera musze tylko wymyśleć jakiś sposób żeby dostać bana , macie jakieś? Mówie serio. |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() E? Gdzie? Na jakim forum??
A na tyyym... pisze posta na miesiąc jeżeli znajdę temat godny mojego komentarza (czyli albo kretyńśki albo ciekawy). A pisze z powoduu... bo coś trzeba robi prócz siedzenia na ircu? ;p
#13 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @Ryba
Myślałem o temacie jakie frytki się woli , z ziemniaków czy z kartofli , ale może coś innego przyjdzie mi do głowy dlatego napisze dopiero jutro , prócz tego musze napisać pytanie do Familiady , chociarz to ostatnie ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Czemu ryby głosu nie mają?
czemu wrony krakaja? a czemu komary w*****a...? a czemu zadajesz takie glupie pytania?
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() @Xawieri
Jakby nie było będzie bardzo miło ; > Moje towary: Maoam Winterfresh Biszkopty Tic-tac Pełny spis mogę podać na PW. P.S niezły offtop się robi xP |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() Siedze tu żeby pwnować i tak niektórzy ludzie nie zrozumieją jak można pwnować ; ] ; ]
Tak na serio to forum przypadło mi do gustu , rejestrując się tutaj miałem na celu zadać jakieś śmieszne pytanie o tibie czy coś w tym stylu , teraz przeglądam dla przyjemności i chęci poznania zdania innych użytkowników na różne tematy .
#18 |
Zbanowany
|
![]() Zaczełem się zastanawiać poco tu ludziom pomagam , kiedy się skapowałem że wszystkich użytkowników ( nie moderatorowatych ) różni tylko data dołączenia , Phi , źle się czułem po ponad rooku "ciężkiej roboty" niedostać nic w zamian , powinny być jakieś statusy , dawane przez specialnych użykowników lub coś co pomagało by ludziom zostać na tym forum , a tu co , nawet niema nawet licznika postów.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez PharadoX - 01-07-2006 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
|
![]() W sumie nie rozumiem o co masz żal tak naprawde . Nie widziałem w żadnym temacie abyś komuś pomagał < za mało tematów przeglądam , jestem pijany i wogóle > Uczęszczaj na forum dla przyjemności i tyle nie oczekuj z tego jwielkich korzyści !
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Masz rację, współczóję ci...
Wiesz co to bezinteresowna pomoc? czego tu oczekujesz? chwały i bogactwa? myślisz że napiszesz jakiemuś typowi gdzie ma expic na 9lvlu i jaki ma eq kupić i jestes masta? Robisz tylko burdel i zamieszanie wokół swojej osoby. Jakieś kompleksy masz? chcesz by wszyscy patrzeli na ilość twoich postów zamiast na jakość? chcesz by cię trzcili czy co? omg. Fool. Wogóle, po co ja se zawracam głowę. P.S Ciekaw jestem czy kolejny twój post będzie w stylu "Moje życie niema sensu, bo wy mnie nie kochacie, ide podciąć se gardło pilotem od tv." |
![]() |