|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Mundial 2006.... Dzisiejsze emocje w wirtualnym swiecie Tibia, na serverze harmonia
![]() ![]() ![]() ![]() Nasi Polscy kibice ![]() Jesli cos dzialo sie na waszych serverach, macie z tego zdjecia, filmy lub cokolwiek innego, chociaz zwykle opowiadania - piszcie ![]() Dalem ten temat tutaj poniewaz nie wiem gdzie go zamiescic :>
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: in front my monitor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
|
![]() A po meczu jak sie ubieracie, może na czarno? Stałem w dp podczas meczu to w default message same bluzgi. A przed meczem wszyscy dopingowali i ubrani byli w narodowe barwy......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Taaaaa, ja mam jakoś dosyć takiego "kibicowania". Tylko polacy zaśmiecali trade chanel na guardii swoimi bezsensownymi "polska x ekfadór 100:0", a gdy Ekwadorczycy strzelili gola można było pooglądać istny pokaz rasizmu i pseudozdań głównie złozonych ze słów "męski narząd płciowy" (przez "h" ofkorz) i "dupa". Wstyd i hańba...
A jak rzuciłem "Polska jest do dupy, Ekwador roxor" to miałem upadek na podłoge i skurcze brzucha przez następną godzinę ![]() P.S Przeprawszam za słownictwo, ale taka prawda xD |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Na Valorii całe dp Carlin było przed meczem zawalone barwami biało-czerwonymi. Jak Ekwador strzelił gola to zamienili na barwy Ekwadoru...że niby kibicie Ekwadoru żeby hunta nie mieć od br :/ Tacy sa nasi kibice, dzieci jak ich malo
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Taa, a później gamechat wygląda jak jedno wielkie śmietnisko. Doszło kilkanaście ignorów już podczas pierwszego meczu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() JA-NAS NIE WIDZE
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
![]() |
![]() Gdy są jakieś zawody piłkarskie to Tibia staje sie zbiegowiskiem ludzi niekulturalnych którzy obrażają narodowości inne np. jak gra Brazylia vs Polska to polacy obrażają br a br polaków...bez sensu
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Ja widzialem akcje, w Thais, daleko od depo.
Gosc (6-10lvl) pytal sie jakiegos tez low lvl: pl? Tamten powiedzial :no , br. A jak ten mu zaczal jezdzic po polsku tekstami typu: "daj telefon do swojej starej bo chce na czwarty zadzwonic", to malo sie nie zlalem. Podchodze do typka i mowie: "on nie rozumie". <Nie mialem bialo-czerwonego outfitu> No to ten do mnie cos w stylu :" a tu h*j sie znasz". Zaczal mnie wyzywac i zrobil na mnie skula, a tamten br zbil go do reda wiec kibic uciekl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Pfff dla mnie takie cos to zwykle robienie z siebie noobow w oczach obcokrajowcow > tylko jesli oni to widza bo tu na forum raczej znaczenia nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
![]() |
![]() Ci co grali po meczu z ekwadorem moga tylko sobie wyobrazic sobie cos ie dzialo po meczu polaska-niemcy.
1/2 kanalu trade to bylo KUR************************AAAAAAA, JEB***E H***E , JEB***C SZWABOW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: typ z xywa Braxator (a po co mam go kryc) zaczal strzelac wiazankami typu "polska sux, nie umiala wygrac nawet z bandą małp z ekwadoru" (org: Equador bounch of monkeys) ![]() ![]() EDit: 00:54 Fury Royalt: OSAMA BIEN LADEN THE BEST SOCCER PLAYER IN THE WORLD <--- koles mial farta ze ma duzo uhów bo juz wczesniej chcialem go ubic jak skandowal HAIL HITLER....(dla zainteresowanych 25 lvl sroc z "niby" plecami tzn jak napisalem typom co odwalal to powiedzieli ze ma tylko 15 lat i zebym dal mu ignora <lol> )
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 15-06-2006 o 01:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Nic dodac, nic ujac:
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Terror Firzen
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 60/45
Poziom mag.: 10
|
![]() Łazili kolesie z white i red skullami i mówili coś takiego: " Na kogo głodujesz ?? Na Niemcy ?? To masz rooka. "
![]() I zgineło około 15 ludzi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() to kibicowanie w Tibii i te emocje to kurde totalny pokaz chamstwa rasizmu, i (sic!) faszyzmu. Polacy byli gorsi niż Brazylijczycy. Oni przynajniej nie spamują wulgaryzmów... Polacy non-stop spamowali. "je.bać niemców" "ch.uj w dupe niemcom" "niemcy popierd.olone je.bane dziw.ki" "niemcy niedorozwoje" I kto tu kobieta lekkich obyczajówa mać jest niedorozwojem?! Ja od niemców usłyszałem tylko rzeczy w stylu 'You played very good" "nice game" etc, i to nie ironicznie, a 80% polaków z czymś takim do nich.... W końcu się w*****łem, zawołałem znajomego tutora(w negatywnym sensie słowa "znajomy"), przetłumaczyłem co krzyczą, i 15 osób ma teraz bany na 30 dni....
Jeśli macie zamiar prezentować wasze menelowo-sklepowe zachowania, to nie na Julerze, a już na pewno nie w Thais, bo jak się kurde w*****ę,... mam już dosć waszych "je.bać niemców! to my przegraliśmśmy, to nasza wina a nie niemców!kurde, bez tych mundialowych "emocji" Przepraszam za to duże coś, ale mam nieco zrąbany humor (nie, nie mundialem, mam go głęboko w dupie)....
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatio kumpla zrookowali za to ze jest polak ![]() ale to nic nie da przeciez jak beda #$%#$% tych szwabow to i tak sedzia nie zmieni wyniku -.-
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 16-06-2006 o 15:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
Wkurza mnie to, że dziesiątki osób to spamuje non-stop, przynajmniej w miastach. I nie da się pogadać... I ok, już będę cicho ![]()
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 16-06-2006 o 16:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Mnie cholernie wnerwiają te emocje mundialowe. Cały trade zawalone głupimi odzywkami Polaków, najczęściej po polsku (no tak, to światowy język, na całym świecie go znają, więc czemu mielby nie pisać na trade po polsku ;/?). Na szczęście gram na non-pvp, bo już pewnie byłbym na rooku. Najbardziej boli to, że to właśnie h-lvle najczęściej tak się "emocjonują"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Pele też pyka w Tibie i dlatego tak opierdzielał polaków ;d
Wstyd i hańba. |
![]() |