|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie moge!!
znowu jakis wyskoczyl Poprostu zagadaj i chyba nie mosze tlumaczyc co dalej <LOL>
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() hmmm latwo ci powiedziec : zagadaj jak?;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Moim zdaniem głupie :
1.Jak masz na imie ? 2.Zawsze odpowiadaj ze ladnie,pieknie ![]() 3.Ladnie dzisiaj wygladasz ![]() 4.Która godzina najwrzszy czas sie poznac ![]() Niewiem wymyslaj , wymyslaj głupio ale niezabardzo a poleca nato ja mam pewien sposu opracowany z kumplami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() hmm jak ma na imie to wiem;\ ja chodze do klasy ,,a'' a ona do ,,b''
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() JAK SAM ODPOWIADASZ NA SWOJE PYTANIA TO DLACZEGO NAS SIĘ DU H*** PYTASZ ?!
LOL ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() No właśnie.
Wpadł kolo na forum i od razu myśli ze my tutaj wszystko wiemy. Jak będziesz miał dylemat typu Jaka zupe mam zjeść ogórową czy pomidorówe to też będziesz o tym na forum pisał. Musisz sam zdecydować jaka forma poznania się ze sobą będzie najlepsza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() OMG Co za temat!? Później pewnie zapytasz się w co masz się ubrać na randkę?
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nie rozumiem - jest pytanie, w odpowiedznim dziale, a wy się rzucacie...
@Topic Jeśli boisz się zacząć od jakiegoś kmplementu (zrozumiałem, czasem to cholernie nienaturalnie wychodzi ![]() ![]() Tzn pytasz o jakąś trywialną sprawe w stylu "Sorry nie wiesz która jest godzina?" "wiesz może gdzie jest sala xxx?" - i dalej probujesz jakos kontynuować dialog ![]() Głupie - ale czasem wychodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: =SaNoK=
![]() |
![]() O bosze no nie wiem ile ty masz gosciu lat ??
![]() w tym trzeba miec doświadczenia o takich rzeczach sie nie pyta ![]() kazdy glupi to wie ale moja rada na przyszlosc nie rznij sie w pierwsza randke ![]() ![]() aha i ten staff to fajny kit tesz umie robic taki na specjalnym programie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Możesh zrobić tak:
1) Cześć, jestem (twoje imie), a ona też ci chyba odpowie więc potem powiesh, koleżanki i koledzy mi trochu o tobie mówili ![]() 2)Spróbuj z nią zawziąć jakiś kontakt typu: gg, telefon ![]() 3)Gadaj z nią często (jak najczęściej !!!) 4)Na koniec sie spytaj czy nieposhła by na spacarek lub do kina itd. z tobą ![]() _-_-_-_ To SiĘ SprAWdZa ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
U wyjatkowo cerpliwych dziewczyn ti sie sprawdzi, ale chyba tez nie, bo moze cie uznac za idiote ![]() Tak wiec... NIE ROB TEGO W SZKOLE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Jak masz koma to skołuj jej numer.
![]() ![]() ![]() PS. Jeżeli ona nie ma żadnego z tych wynalazków to spróbuj znaleźć się na tej samej imprezie co ona (chociażby dyskoteka szkolna) i wtedy działaj. Możesz też zagadać czy ma pożyczyć np. 10 groszy. Jeżeli Ci pożyczy to będzie kolejna okazja do rozmowy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() Tu raczej Ci nikt nie powie
![]() Obadaj nawww.xforum.pl. Tam ludzie mają większe "doświadczenie"(dużo expią ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zapros ja gdzies
![]() ![]() Hi Meeting yes Pozdro =]
![]() |
#16 | |||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Dobra odrazu powiem ze dawno nie smialem sie tak bardzo jak po przeczytaniu tego tematu. Niektore odpowiedzi to sa naprawde bardzo genialne.
@topic: ROTFL @autor: na moj gust zle trafiles, pytasz sie o takie sprawy nie tych ludzi co potrzeba powiedz mi co ci pomoga 14 latkowie(to tak na oko srednia wieku na forum ale mysle ze moze do 12 uda nam sie zejsc) ktorzy nie maja o zyciu(ze nie wspomne o kobietach) pojecia i cale dnie graja w tibie? Z takim pytaniem to powinienes z starszymi kumplami pogadac... Nie wspomniales ile masz late ale napewno malo to masz jeszcze prawo nie wiedziec ale do cholery Tibia Ci mozg wypalila czy co? Troche inwencji tworczej przy takich sprawach. A teraz kilka moich ulubionych cytatow z tego tematu: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Bylo jeszcze pare "mądrych" wypowiedzi niestety ulegly one cenzurze z uwagi na jezyk -.-"" Co do tematu to sie ludzie nie czepiajcie bo moze jest smieszny ale niech sobie bedzie. Nie lamie regulaminu, a w forum chodzi o wymiane pogladow, nie tylko na temat Tibii. A wracajac do autora: hmm... nie wiesz juz nawet jak poderwac dziewczyne? Zaloze sie ze w tibi to bys wiedzial co zrobic zeby dziewczyne poderwac... Moze to czas zeby wyjsc z domu i zobaczyc co sie dzieje w "prawdziwym" swiecie, przezyc troche i nabrac doswiadczenia zeby nie zadawac takich genialnych pytan... jak bedziesz siedzial przed Tibia caly dzien to zycie samo do Ciebie nie przyjdzie. No dobra a teraz zeby nie bylo to masz tu pare rad odemnie: - zbierz informacje o niej. Gdzie mieszka, co lubi czego nie lubi. Którędy wraca do domu i jakies tam inne rzeczy ktorych mozesz sie latwo dowiedziec. - teraz masz juz info jakies sensowne to wyciagnij z tego wnioski... mozesz ja zaczepic jak bedzie wracala do domu, odprowadzic(niby to przypadkiem na nia trafisz) do domu - pogadaj z nia na przerwie. Pytasz o czym? No to zbierales info to je wykorzystaj mzoe macie wspolny temat? (tylko nie gadaj z nia o Tibii bo to bedzie katastrofa... chyba ze sama gra) - impreza to tez dobre miejsce na poderwanie jej - ogolnie musisz uzyc wyobrazni i rozumu bo nie ma jednej rady na wszystkie kobiety... one sa nieprzewidywalne :rolleyes: - ogolnie jestes w dobrym polozeniu bo ty jej sie podobasz tez to nawet jak cos zrobisz nie tak to nie zwroci na to uwagi. - o pomoc mozesz poprosic wspolnych znajomych, moga was umowic albo zachecic do rozmowy wzajemniej... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() mówisz do niej:
-Cześc ?( -Cześć ![]() -Słyszałem że jesteś ładna ![]() -aha ![]() -nielicze na nic więcej niż lizanie jaj ![]() ALE BYM SIE LAŁ GDYBY TA DZIEWCZNA ZOBACZYŁA TEN TEMAT I TE WSZYSTKIE POSTY!!! ![]() 1.Jeżeli chodisz na dyske to możesz podrywać ją udawając że jesteś pijany ale bez tego też sie da 2.Zrób se włosy na żel |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() No można się pośmiać porządnie ...
Powiedz ile masz lat bo takto to nie ma co pisać ... przecież nie będe Ci pisał jak się podrywa w Liceum jak do podstawówki (naprawdopodobniej) chodzisz :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahhahahahahahhhahaha
Dawno się tak na tym forum nie uśmiałem !!! Ostatnio chyba przy temacie Lol, lulu, lolowi (nie pamiętam jak to szło). @Dr. Omader Mam 14 lat, masz coś? Wiesz ile panienek zaliczyłem ? Nie no spoko, żartuje. @Igi Text typu "licze na lizanie jaj" , "postawisz mi pałke" itd... hahahhahahahahah !!! poprostu szkoda mi słów !!! hahahahahahha @założyciel tematu Większość określa cię jako 14-latka ok taki sam przedziałczasowy ![]() co ci mogę podpowiedzieć ? dziewczyny z reguły nie lubią takich co... lubią lizanie jaj ![]() Zacznij spokojnie, nie pytaj sie o godzine, salę, pieniądze (lol, bez obrazy jołasia). Poprostu "ładnie" się przywitaj, zacznij jakiś temat (tu się zgodzę z Omaderem-zbież o niej informacje). Spraw by stała się twoją koleżnaką, często z nią rozmawiaj, zgadzaj się z nią nawet jeśli nie ma racji (zasada 1: dziewczyny zawsze mają rację). Niech będzie twoją przyjaciółką. Zapraszaj ją do kina, ...blablabla, poproś by z tobą chodziła :rolleyes: Ahhhh jak ja się napisałem ![]() Mam nadzieję, że poskutkuje w twoim przypadku. Powodzenia PS: hi meeting --- to najbaardziej mnie dobiło bye zdecydowanie za dużo tibii !!!
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() @Slajt
Ale ja żartowałem o tym z lizaniem jaj! ![]() Ja tu PlERDOLNE !!! ![]() |
![]() |
![]() |