|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() Zapewne niewielu jeszcze pamieta stare dobre czasy swietnosci Tibia.pl ten oczoj.e.b.ny niebieski design, pixelaste logo z dwoma ludzikami, kiedy na forum toczyly sie zazarte dyskusje, niepowstyawalo wiele bezsensownych tematow jak ten ktory oto czytacie, kiedy srednia wieku phpbb forum wynosila >=17
![]() Czy ktos ma w zakamarkach swego dysku screenshot starego tibia.pl design ? ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic tez chetnie zoabcze ten design, bo go wczesniej nie widziałem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Jak dawno był ten design?
Pamietam że widziałem jakiś przed tym Pro który mamy teraz ale nie mogę sobie przypomnieć jak wyglądał :<
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pamiętam moją pierwszą wizyte na Tibia.pl tak:
Na środku news: Nowy layout (lub coś w tym stylu), po lewej sonda: jak ci się podoba nowy layout. Wiecej chyba mówić nie muszę.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Formost Empire. Kraina mlekiem, miodem i krwią płynąca...
Stan: Niegrający
|
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ahhh ....te czasy..... to bylo kiedy Tibia.org.pl (Teraz prv.pl bądź org.pl (nie pamietam dokladnie) polaczyla sie z xx.pl o ile mniemam...wczesniej to byly zupelnie inne strony) ... ze Tibia.##.pl byla znacznie lepsza od tibia.pl
![]() Na Tibia.pl bylo malo info i wogole... na tamtym duze forum (najwieksze Polskie forum o Tibii) + troche info (chyba wiecej niz na tibia.pl). Potem na Tibia.##.pl wprowadzili oplate za korzystanie z forum o.O (po pewnej przerwie w dzialaniu serwisu)... wiekszosc odeszla... ja przyczolgalem sie na Tibia.pl.... Tibia.xx.pl (dzisiejsza Tibia.org.pl ale takze domena tibia.xx.pl dziala) byla wtedy mala stronka z hackami . I tak sie zaczelo ![]() 2 lata bez zarejestrowania sie ;D. Hail Tibia.pl . Hail Old Users ! Non Hail New Users (Kids) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() buehehehe afera z tostami ^^
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ah tosty xDD , kto wtedy wygrał bo już zapomniałem xP (btw stary wygląd stronki kiedyś gdzieś w googlach w grafice widziałem :d ). Aż się łezka w oku zakręciła :s.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle