|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak jak w temacie tutułu film z happyendem.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9381 To jest film roku w roli głównej 2 obywateli naszego kraju, polecam! ![]() MUSISZ TO ZOBACZYĆ !!!!!!111111111111one Enjoy! |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Bez obrazy, ale nieźle zlewałem jak oglądałem ten film. Zwłaszcza jak oboje mieliście coś koło 30hp, i spierniczaliście non-stop narażeni na f-ave, zamiast się UHnąć.... wogule, jedna z niewielu rzeczy które mnie rozbawiły w ciągu ostatnich kilku dni...
Za film, jako komedię, daję 8/10, Za film jako hunt, daję 2/10 edit@ pirszy? ![]() down@ Owszem, dobry, biorę Draga na klatę, naparzam z T-Roda i HMM, zużywam 2 IHy... uciekam przed dragiem, nawalam z HMM, zużywam ~10 IH
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 18-06-2006 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Na zadupiu nieważnie gdzie to jest
Stan: Na emeryturze
|
![]() Branie draga na klate sorcem/drutem to niejest dobry pomysl -.-
Uhanie dsa tez niejest dobrym pomyslem i walenie w niego z volcanica jeszcze gorszym ... Jest cos takiego jak Hmm... I cos takiego jak utevo lux lub torch ewentualnie mlw
Sumaryczna wielkość lub waga obrazków w sygnaturze przekroczyła obowiązujące na tym forum limity. Sugeruję zapoznanie się z regulaminem w celu uniknięcia upomnień w przyszłości. Tez chcialbys zeby ci mod cos w podpisie napisal he ^^? ![]() Ostatnio edytowany przez Pawlosz - 18-06-2006 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahaha
ale sie usmiałem, nie wiem w jaki sposb nabili 30 lv omg ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Buahahaaa...
1. Stoisz w miejscu od 5 sekund i nie trafiasz manaskiem...2 razy - żal.pl 2. Walenie z wolcanica w Draga - żal.pl 3. Uciekanie tunelem w 2 minucie na red hp - żal.pl 4. Mystic Merfolk: daj mama fluid - lol... 5. 19:32 Elder Druideczka: gdzie ds - Nooo nieeee... w dzisiejszych czasach ludzie wszystko ukradną, panie 6. 19:32 Mystic Merfolk: nie uda sie - W 2 osoby z 2 dsami nie ubić... to jak wyjaśnisz to, że czasem ~15lvl ubije draga... ~HAIL GALANA~ Nigdy nie zapomne tego serva noobków i PA... P.S. I jedyne co mi się podobało w tym Video, to to, że pod koniec tam szedł mój best friend z Galany... Kielan of Cze-Wa, pozdrów go ode mnie i powiedz że miałem hacka. Z góry dzięki ;] Ostatnio edytowany przez Upierz - 18-06-2006 o 20:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
To nie jest jego filmik. On tylko wrzucil na forum zebymy zobaczyli jak 2 polskie noobki nie radza sobie z 1 dragiem @filmik Tragedia...nie wiem po co oni to dali na www.tibicams... Ostatnio edytowany przez Bass - 19-06-2006 o 01:13. |
![]() |
![]() |