|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Większość z was wie że do tworzenia Tibia Eart jest uzywany program który oprocz tego co widzimy tworzy takze mape tego co jest pod i nad nami. Dzieki temu można zobaczyc wiele miejscówek o których wielu z nas niewidzialo.
Publikujcie tu linki do tych miejsc razem dojdziemy do tego co to jest. Gdy znajdziecie takie miejsce kliknijcie na przycisk link w lewym górnym rogu mapy i skopiujcie go nam. Może ja zaczne. http://tibia.pl/earth.php?x=32472&y=32144&z=11 W owym miejscu jest pełno ghuli i znajduje sie pod thais. Odkryłem to dosc dawno. Ostatnio edytowany przez Golempol - 14-07-2006 o 15:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() No to ja bede jako drugi (skoro Ty zaczales
![]() ![]() Z gory thx i pzdr @EDIT: To ta mala jakisnka po lewej stronie, a grob jest kolo tego kawalka podlogi gdzie jest trup, tasak i chodzi biala kobieta ![]() Ostatnio edytowany przez Royal Guard - 14-07-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Krk
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() @up
Podczas robienia banshee questa w pewnym momecie trafiasz do tego pokoju. A to Cialo to Ty sam w grobie z ktorego wychodzisz i robisz questa dalej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() Dzieki za odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Druid Nekomanta
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bractwo Orłow
Świat: Celesta
Poziom: 51
Skille: 18/24
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() @Golempol
chodzi ci o miejsce z dsem i ghoulami? z ta trumna na srodku pomieszczenia? to po prostu expowisko a w trumnie o ile dobrze pamietam jest brass armor i cos jeszcze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Ja dotarlem do dziwnego miejsca kolo miasta CARLIN od DP szedlem ciagle do
góry przez brame i dalej up aż doszedlem do dziwnych kamieni i byl jakis NPC te kamienie były kolorowe nie wiem jak to dokłedne opisac. Jerzeli wiecie o co mi chodzi to pliz help. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
|
![]() Te kamienie prawdopodobnie mają nadawać klimat, a jeśli myślimy o tym samym NPC to on sprzedaje jedno z błogosławieństw.
|
![]() |
![]() |