|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() W końcu znalazłem troch więcej czasu (koniec egzaminów zawodowych) na obejrzenie forum i tematów związanych z "Frankenstein competition"
a tu wyczytałem taką ciekawostkę: "Nie no jeszcze jedna praca jest plagiatem grafiki RPG Makera Xp, a dokładniej praca Kiko: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79335&page=41 Ten kot jest wzięty z tego programu: ![]() Jedynie jego grafika śmierci jest własna." Nie powiem, żę nie, ale jednak mnie to trochę zszokowało. Napisałęm do qmpla (twórcy szablonu i moich animacji) na gg a on wszystkiemu zaprzeczał. Dałem mu link do posta i potem się przyznał, że grafikę wzioł z jakiehoś programu "rpg maker xp". Dlaczego zleciłem mu wykonanie grafiki ? Bo ja się na tym nie znam, uczyłem się na egzaminy i w razie wygranej, powiedziałem mu, że mp3 playera dostanie. Jak widać na qmplach można się zawieść ;/ Teraz wisi mi kolejkę browców, jako odszkodowanie ![]() Jeśli kogoś uraziła moja praca itp to bardzo go za to przepraszam i zapewniam, że nie będę się już wyręczał znajomymi. Ostatnio edytowany przez Kiko - 21-06-2006 o 13:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobrze. A ja mam pytanko czemu wszystkie tematy konkursowe są zamknięte i nie ma tego ze zgłoszeniami?
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() W regulaminie pisze, że prace można umieszczać do 21.6., dziś jest 21.
Mogli uściślić, że do 21 bez włączności. Też mnie to zdziwiło, dlatego temat założyłem TU |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() NIe obchodzi mnie kto ci robil grafike. Plagiat jest plagiatem i powinien byc karany jak dotychczas: BANEM. TY ja splagiatowales umieszczajac ja na forum jako WLASNE dzielo.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() eee... kolega plx?? Niestety każdy odpowiada za własne konto. Teraz twój los w rękach moderatorów. Jedyne co ci pozostało to się browcami nacieszyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() No ludzie wyluzujcie, ja tylko chciałem wyjaśnić zaistniałą sytuację.
Możecie banować (już miałem ban na IP przez rok) i robić co chcecie, nie zależy mi na tym koncie (pare postów) bo i tak tylko dla konkursu je założyłem. Napisałem to wszystko tylko dlatego, bo uznaje takie wartości jak honor i duma. A, że je wtedy nagiołem (korzystając z pomocy) teraz ponoszę mini pokutę. |
![]() |
![]() |