|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() Witam
![]() W Temacie ktory zalozylem Chcialem Przedstawic wam zycie mojego chara ktorego juz obecnie nie mam, ktory naleal do jednej z najsilniejszych gildii na serwerze titania ;] W topicu bede wrzucal wszystkie screeny ktore mam na kompie ;] Dzisiaj wkleje ciekawsze screeny a mianowicie screeny z Wojny miedzy Unitem(moja Gildia) a Gildia Kazadum w ktorej niegdys byl liderem sam Garimo (best lvl in serv) Screny: http://rapidshare.com/files/47524179/titania*****.html Cala akcje zamieszczana na screenach mozna takze obejrzec na tym filmiku : http://youtube.com/watch?v=9crltsgFIus Zobaczcie screeny sa na nich fajne fragi i zaniedlugo beda jakies fajne looty ![]() Pozdrawiam p.s Jak znajde Jakies screeny z wojny to dodam( moze mój friend ma jakies jescze) Prosze o Opinie tzw. Prosto z serca ( co myslicie o zdjeciach , filmiku i co najwazniejsze comyslicie o tym topicu) Ostatnio edytowany przez TibiaZiom - 07-08-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Stitl
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() AHAHAUAHA
ZARAZ SIE ZSIKAM! Troche się spóźniłeś kolego z LoT'a ![]() Dlaczego? Nie pomyślałeś, że outfity które prezentują ludzie na filmie zniknęły ponad rok temu? <3 OWN3D! PS. Nie ściągać z rapide - geylog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
Mwahahahahah Ale z ciepie pizda ze tak powiem ;] Napisal w topicu ze dawne jego screeny -.- Film tez est stary lolu ;] Lool Nie moge z typa mwahahah |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @ 2 up
Jak Takis Kurwa CWANIAK TKURWA PRZESKANUJ A NIE PIERDOL MI TU Ostatnio edytowany przez TibiaZiom - 07-08-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2007
Lokacja: BP/11go
Imię: Aldreva
Profesja: Knight
Gildia: Guardians Hunters
Świat: Guardia
Poziom: 40
Skille: -/-
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @TibiaZiom
Żal.br.pl.swe.mozambik.madagaskar Data dołączenia wprost cudowna, widać że jesteś kozakiem na forum, i jeszcze ten rapidshare.... Skąd tacy "ludzie" się biorą. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
a moze najpierw bys przeskanowal...... Kiedys ytrzeba zaczac byc na forum i to ze ja chce zaczac takim tematem to nie znaczy ze jestem jakis pro evul haksior .......... Co mama miala mi zalozyc konto jak sie urodzilem????? aha i po pierwsze na tym forum sa ludzie ktorzy hackuja majac konto od 2000 roku .. p.s to nie zaczy ze ktos ma konto 10 sekund czy 10 lat i tak sie zdazy ze ten niby "lepszy " zacznie haxiorowac a ja nie haxioruje bo nie jestem jakis nooobeczek co hakuje jak pojebany i tyle......... NAJPIERW SKANUJ POTEM GAdAJ hahahahah odezwal sie a ma konto 4 miechy hahahaha Ostatnio edytowany przez TibiaZiom - 07-08-2007 o 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja powiem tak... Screeny sa w miarre dobre ;] Gyzy tego Dsma i d helma z 54 ek
![]() Ale filmik robi swoje xD |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Misiek de'laprosso
Profesja: Knight
Gildia: ---------
Świat: Jamera
Poziom: 20
Skille: 67/68
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jak dla mnie to Tibiaziom i Cezzi to jedna osoba ale mogę się mylić niech ktoś to zeskanuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja też coś dodam od siebie prosze wasludzie nie zakladajcie nowych tematów o gildia ch czy o pojedzunczych charach(bo przecież jak kazda polska gildia założyła by tu swój temat to forum padnie[pamiętacie kiedyś?, mało było tematów osobnych gildi lub graczya teraz jak się chce looknac jakieś screeny to się dokopać nie można!]) Ja osobiście zostawił bym tylko screeny od DA, Bezelowca,dreamersów,i tematy swiatów i tyle styknie
![]() |
![]() |
![]() |