|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Sprawa dotyczy profesji, wiem ze to nudne i sie wszystko powtarza w poprzednich postach... ale qufa have problem, gralem palkiem ale dajcie spokoj na wyprawe wdaj 4k na bolty =/ a co do knighta to mialem D. hammera i trenowalem non stop na wszsytkim z miesiac a rezultat to skille 32 =/ a zdeko mam doswiadczenie i wiem co i jak... i nie wiem bo chce grac albo sorcem or drutem, fakt ze uhy non stop skupuja i wogole.... ale sorc jak robi sd to co z tego jak ich chyba nikt nie kupuje bo po co takiemu palkowi jak beddzie piescic po jakies 50hp =/ a sorc nie kupi bo se sam zrobi i qufa nie wiem co, o pacca bym sie mogl postarac ale potem bo slyszalem ze z paczatku nie ma sensu... a wiec jak ktos gral sorcem i wie co i jak to by cos doradzil... nie bede jush nawijac bo to zmudne w8 na commend
17.57: You See a Black BMW ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ze sprzedażą HMM i gfb raczej nie ma problemu.
Bp hmm robisz 2.5h więc dosyć szybko, jednocześnie nabijając mlv. Na początku idziesz na trole, potem na swampy i końcu na roty, cały czas uleprzejąc sprzęt za kase zarobioną z sprzedaży run. Potem już zaczynasz robić runki dla siebie, chodzisz na Hunty z blokerem itd itp. Mam kolege który kupił se p-set, dragon hammer, dark helmet wyłączne ze sprzedaży hmm. Robił je jednocześnie polując na swampy(zostawiają rybki). W tym samym czasie nabił 23lv i 32 mlv. TO jest tylko skrócony opis grania scorrem Użyj opcji SZUKAJ i poszukaj więcej. (chyba jest coś w dziale artykuły)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Hmm... Osobiście doradzał bym Druida, a dlaczego:
1) Jeżeli chodzi tutaj o pojedynek UH-ów i SD-ków to UH-y wygrywają a dlaczego: średnio: Bp of Uh = 2k Bp of Sd = 4k Ale 2x Bp of UH zrobisz szybciej niż bp of SD można to prosto obliczyć: Jeden UH = 100 many Jeden SD = 220 many gołym okiem widać ze UH-y sa bardziej opłacalne, dochodzi do tego fakt ze UH-y kupuje więcej ludzi, poza tym druid (elder) ma fajne czary typu Mass Healing, Healing Friend które sie bardzo przydają na huntach Polecam Druida
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() ale wsumie licząc ze sd 4k a uhy 2k to to wyjdzie tyle samo czasu... ale nie patrzac tylko o kase, co do kasy to jush wim ze druid ale chodzi mi o to ze co bedzie dalej jak to sie bedzie walic z tym sorkiem i wogole.... co mi doradzacie w poznijszych etapack...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Tak jak napisla ktos wyzej
(druid)Na poczatku zrob 10lvl i 3mglvl, kup se HMM i rob bp. Co do broni doradzam club- z poczatku clerical mace, a potem skull staff sprzet- Noob set, ale potem mozna nazbierac na blue robe i vampire shield, moim zdaniem najlepszy sprzet na srednich lvl dla druida jak bedziesz mial 11mglvl i ze 12lvl rob UH, bardzo oplacalne (2.5k ale widzialem tez za 3k) GFB tez jest oplacale No to chyba wszystko, aha u druida i sorca jest trudno z kasa na poczatku wiec dobrze jest z roka wyjsc i miec min. 1,5k |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm jesli zalujesz kase na belty to po co Ci robic sorca? On ma wieksze wydatki. BP sd = 4k, bp boltow = 4k. A 2000 beltow zrobisz wiecej niz 20 sdekami. Palkowie raczej sa bardziej kasiasci bo szybko chodza na cyce z ktorych kasa leci szybko, dwarfy guardy z ktorych kasa leci jeszcze szybciej(a raczej loot za ktory mozna sie dorobic niezlego szmalu), gsy z ktorego jak masz szczescie wypadnie ci k armor, k legsy, p amulet(wszystko chodzi za jakies 12k[na starszych serwerach za jakies 10k]). Ale twoj wybor. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() " A 2000 beltow zrobisz wiecej niz 20 sdekami. "
yyyy, wiesh jak sie robi bolty to sie je robi po 10 =/ nie jestem pewien czy masz racje albo Cię zle zrozumialem |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() ja gram sorciem w sumie nie jestem jakis z lepszych ale mam troche doswiadczenia-udzielam sie na forum,gadam z big lvlami i takie tam bajery wiec tak:sorc moze sie latwo znudzic poniewaz ten mlvl mozna robic wiekami ja np. jak juz nabije np. z 25 na 26 to mi sie dalej grac nie chce bo wiem jak duzo czasu jeszcze do nast mlvl,no ale potem zaczyna sie zycie;D chodzisz na hunty,z ue mozesz zabic kilku cwaniakow moze loocik bedzie fajny,niestety trza uwazac gdy sie takie rzeczy robi,jesli chodzi o sdki to mialem kilku klientow na hibernie-wybralem 1 i mam u niego protecta i skupuje zawsze i wszystkie bp sdkow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() a i jesli chodzi o kase to sorc moze nadrobic to wszystko bardzo szybko robiac runki,i pocieszajacy jest fakt ze sorc moze se cos upatrzyc i szybko to kupic a np, pall musi troche pohuntowac zeby se cos kupic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Ja na twoim miesjcu bym wzioł Sorca wczesniej tesz gralem Pallem , teraz jest Sorcem i mi sie podoba hmm... czemu Sorca a nie Druta
Druida czesta huntuja pkowce z powodu ze ma uh (widac to na filmikach) ![]() Sorc tesz robi kase na SD , juz mam z 30k z sd (wlasnie robie sd bo mi hakeli) Sorc z PACC Z(cenzura)a rzecz UE a drut co Poison Sorm (blee) Radzilbym grac sorcem i szkoic Mlvl ja jest 31 Sorcem i 49Mlvl ;] i fajne z sd sie kosi ;] Wez Sorca takie jest moje zdanie ![]() |
![]() |
![]() |