![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: nieważne
Profesja: Knight
Świat: aurea
Poziom: 12
Skille: 40.40
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Szukałem tematu o tej grze i niezlnalazłem, wiec sie nie czepiajcie ze temat odnowa
![]() Witam, ostatnio szukałem gry MMORPG ala silkroad i knight online, ale z takimi wymaganiami zeby wejszla pod moj komputer. I znalazlem... KalOnline. Szukalem tematu o tej grze bo kiedys go widzialem ale teraz, jakby... przepadl. Dlatego temat odnawiam. W grze KalOnline mamy do wyboru 3 klasy postaci: Rycerz (Knight), Łucznikczka(Archer), Czarodziejka (Magician). Nie ma możliwości wyboru rasy, wszyscy gracze to ludzie, nie ma też możliwości opowiedzenia się po drugiej stronie konfliktu... celem gry jest wybicie wszystkich demonów. Rycerz to wojownik używający miecza i muskułów, jego rozwój skierowany jest ku sile by zadawać jak najsilniejsze ciosy, a zaatakowany potrafi przyjąć pokaźną porcję ciosów bez większego uszczerbku na zdrowiu, głównie dlatego, że ma wysoki poziom zdrowia. Łuczniczka jest zdecydowanie słabsza od rycerza, ale za to piekielnie szybka, potrafi umknąć większości ciosów. Używa broni dystansowej o dalekim zasięgu i przeciwnicy zazwyczaj giną zanim zdąrzą dobiec by zadać jej cios. Czarodziejka to najsłabsza (jeśli chodzi o poziom siły) postać w grze, ale posiada ogromny zasób czarów i zaklęć... potrafi nimi zadawać przerażająco duże obrażenia lub chronić siebie przed atakami innych. Oto 2 moje ssy: ![]() ![]() A tu download : http://www.kalonline.com/Download/Client.asp?btn=1 Wymagania sprzetowe : Minimalne wymagania: Procesor: Pentium 3 lub szybszy RAM: 128 MB lub więcej Grafika: 16MB z akceleratorem 3D DirectX 9.0b lub nowszy Rekomendowana specyfikacja: Procesor: Pentium 4 lub szybszy RAM: 256 MB lub więcej Grafika: 32MB z akceleratorem 3D DirectX 9.0b lub nowszy Fajne stronki z roznymi informacjami o kalu : - http://cryangel.pl - dosyc rozbudowana strona, sporo informacji - http://kalonline.pl - polskie forum, tez duzo informacji, z tej strony tez sie duzo dowiedialem - http://www.kalonline.abc.pl - baaardzo duze chyba najwieksze forum o kalonline Z tych stron korzystalem jak sie uczylem grac. Jesli chodzi o rozwijanie postaci to wszystko pisze tu : http://cryangel.pl/kal/index.php?id=rozwoj To by bylo NARAZIE na tyle mam nadzieje ze zrobienie nowego tematu o kalu, nie bylo najgoszym pomyslem bo w koncu nie kazdy szuka na google. A wypada by na forum dalo sie latwo znalezc temat o danej grze. Pozdrawiam i zycze milej gry. Ostatnio edytowany przez Sir Van - 29-06-2006 o 08:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() A ja wpisałem do wyszukiwarki "kalonline" i bez problemu znalazłem ten temat
http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=kalonline jest napewno bardziej rozbudowany zawiera wymagania, zdięcia, strony, opisy. Więc jedyne co pozostaje to odesłać cię do niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Moze i znalazles na google ale wiekszosc osob jak szuka jakiegos mmorpga to na forum tibii. A tu temat o "kalu" przepadl. Aha i co do wielkosci mojego postu, to go rozbuduje bo wczoraj nie mialem czasu. PS: nie bede wchodzil na ta strone i sciagaj jakichs informacji od niego bo to bylo widac ;p Pozatym wpisz KalOnline w wyszukiwarce na forum i sobie znajdz -.- myslisz ze kazdy kto szuka rpga na forum i go nie ma odrazu leci na google? Bo raczej nie. A skoro tamten temat jest taki super, to czemu go nie ma tu :/
Ostatnio edytowany przez Sir Van - 29-06-2006 o 08:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Z tego co wypisałes nawet niezła ta gra
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=kalonline wtf a to co??
kup okulary O.o sir van -_- Edit: wops sorki za spam juz ktos napisal na gorze;P Ostatnio edytowany przez Bears - 29-06-2006 o 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
1. Inne forum ![]() 2. wyszukiwarka google czy też na interi itp. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Raket - 29-06-2006 o 13:13. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Nowogard
Imię: Lord Sasarion
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ni mam
Świat: Pacera
Poziom: 16+
Skille: ---
Poziom mag.: 20
|
![]() Jezeli ktos chcialby wiecej informacji o tej grze to pisac na serverze ,,Hanin" do ,,DwieTwarze''. Mam tam 48 lvl. Na wyzszych lvlach bije sie dluzej niz w tibii ale za to nie trzeba uganiac sie 5 min za mobem (same przychodza do ciebie ^^). Mialem takze lvl 45 archera (lucznika) oraz 34 lvl magiczke. Troche wiem o tej grze ^^ (Gram od pol roku po wyjsciu gry na swiat).
Podsumowanie? Pisac na serverze ,,Hanin'' do ,,DwieTwarze" po wiecej informacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Yo mam problem z zalozeniem konto poniewaz wpsialem emial i pisze ze do 10 mni dostane Confirm Authentication Number to i mija jzu 40 mni i nic nieprzyszlo co jest grane? Moze ktos wie na jakiej poczcie szybciej idze? za odpowiedz thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematow powyzej ok. Przyznaje sie ze temat moze jest bezsensowny ale ok !!! Jak wpiszecie KalOnline na wiele sposobow to wam an forum nei znajdzie. Pomytslalem ze moze lepiej to poprawic i zrobic nowy temat. Przynajmniej tyle zrobilem dobrego ze jak wpiszecie w "szukaj" kal online to wam znajdzie. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Imię: Byakuya Ralh
Świat: Premia
|
![]() Gralem w to jaskis czas temu, i mi sie znudzilo. Na poczatku jest dosyc monotonne, moze pozniej sie rozkreca ale nie wiem bo nie doszdlem do tego. Ogolnie podobne do Knight Online, tylko z lepsza grafika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kiku'cik
Profesja: Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 72/57
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Prosze niech ktos mi powie gdzie sie tworzy na hotmail.com e maila bo nie wiem gdzie
![]() ![]() ![]() ![]()
Pozdrawiam Adam Ostatnio edytowany przez Adameq - 03-07-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |