|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafix vel Banitu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 32
|
![]() Mam master sorca 46 lvl z 42 mlvl. Oczywiscie PACC. Od 30 do 46 lvl expilem na tombach(stone -2, tarpit tam gdzie crypty, mumie, scaraby[chyba -2]).
Kiedy przeczytalem kilkadziesiat roznych postow wielu ludzi pisze, ze na moim lvl wyciagaja do 40k/h expa. Nie mam blokera, posiadam kase na mf, mam kolo 10 bp hmm i uhy. Gdzie moge expic, zeby wyciagnac ponad 20k expa i kasa sie zwrocila i nie bylo wielkiego ryzyka deda. Chcialbym dodac, ze mam neta 256 i czasami sa lagi male;/ Prosze o konkretne odpowiedzi. btw. szukalem... @grzysztof a te necro to na jakims tombie czy drefia? z ds czy fe? hmm, explo? nie 40k a ile xD? zwroci sie na 100%? jak je bic? Ostatnio edytowany przez Rafix vel Banitu - 26-06-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Cyclopolis - za wiele się tam nie zwróci ale exp jest godny uwagi.
Jak znajdziesz se blokera to możesz nieźle wyciagnać expa na dragach -> cosmic wand + exori vis ( a jak będziesz zbierał steel shieldy , crossbowy , to zwróci Ci się dwókrotnie , sam blokowałem koledze tzn druidowi 50 lvl 50 mlvl~ ). Prócz tego na facc radze zająć se jakiś guarda cave , jak zrobisz lootbaga to napewno się zwróci i exp też jest. Ostatnio edytowany przez PharadoX - 26-06-2006 o 17:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() od siebie polecam necro 40k/h raczej nie zrobisz ale napewno exp zadowoli Cie i może sie hunt zwrócic.
Ostatnio edytowany przez grzysztof - 26-06-2006 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Cyclo- jak dużo ludu to bedzie trudno zrobić 20k+/h a jak niema tak dużo to da rade. szansa na zwrót około 70% z dużą ilością ludu a z małą to 75%+
shadow tomb- -2 poziom z vampem (expi mój kolega z internetem 126) dla bezpiecznestwa w niektórych miejscach rzuczaj (1fe 3 fd) utamo vita .80%~ na zwrót 30k~xp/h
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rafix vel Banitu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30+
Poziom mag.: 32
|
![]() @grzysztof
a te necro to na jakims tombie czy drefia? z ds czy fe? hmm, explo? nie 40k a ile xD? zwroci sie na 100%? jak je bic? |
![]() |
![]() |