--> | --> |
|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legendarny Phantom
Profesja: Knight
Świat: Lucera
Poziom: 666
Skille: 999
![]() |
![]() Najświeższe wiadomości, dokładnie 5 min temu grupa około 20 br wtargnęła do thais i zaczęła lać wszystkich polaków, w tym samym czasie w carlin zaczęła się zbierać grupa elitarnych pl
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wielu 100+ lvl Polaków? Polemizowałbym :/ 2 lub 3 takich jest...
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() mimo wszystku paru było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
![]() |
![]() Tyrael'Knight - 99 (chyba gra wczorajszy ostatni login)
Xeno Etek - 118 (hunted - kto wie za co? phi) Mef Wybawiciel - 102 (gra i jakoś tu jest) Greg Paladyn - 104 (i nie gra) mef i tyrael? przeciw calemu serwu br? no tak i norf... *śmiechy na sali* (nie zlosliwie to pisze, bo norfika lubie)
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() Jest tylko taki problem, ze prawie zawsze BR na serwie w USA wygraja z polakami, keltera - Jor'sam mial best lvl, jest hunted i nie gra...Wracajac do wojny, to tej wojny nie ma :-) A kiedy byla duza czesc polakow nie walczyla : neth xarnenia, barbra sijan itp itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() W sumie to nie mielismy szans wygrac tej wojny z BR uczestniczyłem w niej w trakcie wojny mielismy sie polaczyc z jedna z lepszych gildi na lucera i pokonac elementalis lecz tamta gildia nas wydala i polowa ploaków padla na edron podczas trapa na jednym z elementalis i od tego czasu nie mielismy juz szans i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() A co takiego Brazylijczykom się nie podoba na Lucerzeu u Polakow?
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() To co większość osób nie podoba się u Polaków (a przynajmniej większej części naszej nacji).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
nie czaje. @up up Nie podoba im sie, że robią jakieś marne chłamy 100+ lvl. Robią se nadzieje noobki, że bedą mogli tu spokojnie expić. Phi ale frajerzy...
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Niegrający
|
![]() eee może można by było prosić o screeen film?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Strasznie jest teraz w thais greg paladin na emeryturze tyral knight tez wybawiciel wszytko w dupe zeszlo ten kto ma level powyzej 20 niech sie do mnei zglosi na tibii tibax tez server opsuscil ja chyba niestety tez za 2 tygodnie to zrobie tzrymajcie wiare w:
barkus ![]() ![]() ![]() tibax (ma podobno wrocic) ![]() ![]() ![]() lewoj(jescze sie trzyma) ![]() i ztrymajcie wiare w sorverach i drutach poslkich ktorzy bede summoniowlai i miejcie wiare w gang lyszki i szukajcie polakow z UE I PARALYZE TO BARDZO WAZNE BR-OWIE PZRY TYM WYMIEKAJA WIEM COS O TYM ![]() ![]() ![]() pisze dopiero teraz bo teraz zobaczylem ten temat an forum teraz gram rokslayerem na innych numerkach mairodan trian sie naywa prawie 12 level gram nim od 3 dni TZRYMAJCIE SIE POLACY JESTESMY NARODEM NEIZYCIEONYM POKONALISMY NIEMCOW W 2 WOJNIE SWOATOWEJ PKONAMY BR W TIBII!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wątpie czy się da pokonac br w tibi... Zwłaszcza że jak ostatnio sobie w depo stałem anglicy także się pochlebnie o polakach nie wyrażają
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna już była w maju -.- .Teraz to polacy w ogole nie maja szans na wygranie wojny,zreszta juz wtedy mielismy marne szanse.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Proponuje załatwić jakąś gildie tylko dla Polaków, albo chociaż jakiś gang. Np.: druidzi z gangu tworzą ih oraz uh dla paladynów oraz knightów, którzy tempią br, którzy dokonują masowych huntów na polakch. To może i nie wypali, ale co tam. ważna by br nie myślało że ma nas w kieszeni. Ostatnio jak bylem w kaz spotkałem br którzy jak się dowiedzieli że jestem polakiem zasypali mnie przeklaństwami po POLSKU.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Radimm - 27-08-2006 o 01:01. Powód: Literówka i zapomniany dopis |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lubieplacki
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Teraz to tylko Zimna Wojna jest( kto sie nie uczył na historii - ten nie wie) i jak ktoś dostaje laga albo afk to zara na niego sie ciepią 2-3 BR i po sprawie... oczywiście, istnieje ruch oporu który stworzyłem z moimi kumplami ale Elementalis moga nas zjeść na śniadanie... Co do gangu to takowy założyłem dawno - kto chce dołączyć niech pisze na pw a jak robi nową postać to niech do nicku dołączy 'Destroyer czyli np. Kapistar'Destroyer i luz
![]() Lubieplacki( i reszta moich charów) Talcan(i jego reszta charów) Knight Radziomen(w.w.) Darc'Elf(Legendarny Phantomie podobno to też twoj kumpel ![]() Shar Tygroxa Aseb Palladyn Snaki of Lucera Paladynek Sijan Silver'Pok i inni Ostatnio edytowany przez Kapistar - 27-08-2006 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Royal Todi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sparta Avengers
Świat: Obsidia
Poziom: 96
|
![]() Wy chcecie teraz wygrac wojne???? Jak wczesniej nie mielismy szans to teraz tym bardziej!! Najewieksze lvle wsrod polakow popadaly (Greg,Mef,Tyr itd) a wy nadal chcecie sie bic... Ehhh... Gra na Lucerze nie ma juz sensu! i dlatego wiekszosc zmienila servery albo przestala grac w Tibie...
Lady Jess~ i jego gidia -Hali! Lewoj i jego gildia -Hali! i dla wszystkich ktorzy jescze graja -Hali |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lubieplacki
Profesja: Druid
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Dostałem wiadomość na GG od kumpla, tera ją odebrałem:
XXX (3-10-2006 19:29) AAAA 19:25 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. XXX (3-10-2006 19:29) LUCERA! XXX (3-10-2006 19:33) 19:28 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! Orsh się rzucił na lucere ![]() |
![]() |
![]() |