|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() Rodim przecież masz już paladyna na liberze w Venorze!!!
Ile można?? Lukasbank
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() |
![]() Trenowac na Meinie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() nie zawracaj sobie glowy treningiem na rooku
na mainie te skille leca kilka razy szybciej
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() na rooku nie opłaca sie trenować bo wolno lecą skille a na mianie palkowi rosna szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() No co ja poradze na to ze moja pasja w rl zyciu i na forum jest archeologia? :-/ Przejdzmy do wyjasniania tajemnic sprzed setek tysiecy lat:
nie trenowac, aczkolwiek jakbys trenowal od 02-11-2003, 09:39 az do tej pory to juz mialbys na rooku niezly dist rookstayerem (afff jak sie posluchales moich przodkow co odpowiedzieli w powyzszych postach to zmarnowales ladne trzy latka ![]() ![]() No i widzisz przynajmniej bede mial czyste sumienei ze z honorem zakonczylem swoja przygode na forum niczym samarytanin i pomoglem czlowieku uswiadamiajac mu czy dobrze wykorzystal te 3 lata czy zle. "Poswiecilem siebie dla innych" A teraz spadam cya. od 3 do 6 punktow za ten moj heroizm Juz 7 jest wiec teraz liczmy 3 i peka magiczna dyszka a ja ide do piachu. Strzal w dziesiatke W samo okienko niczym maxi rodriguez Ban Cya Ale dynamika jeszcze powroci w wielkim stylu pod inna nazwa .... Wielka krecha przkresli moj nick dokladnie za 3 godziny 24 minuty i 52 sekundy. Ale duchem zawsze bede z wami i bede wspieral was duchowo, a szczegolnie uzytkownikow czarnego lodu o ile wiecie co to jest czarny lod a mam nadzieje ze wiecie. Czarny lód, you'll never walk alone! ![]() Niech ptak powyzszy bedzie nad wami czuwal! Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 29-06-2006 o 00:34. |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Wa-WA
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 29
Skille: 10/10
Poziom mag.: 46