|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 12
|
![]() Otoż chce sie dowiedziec jak sie dostac do dwoch miejsc: [może jakis kluczyk?]
![]() ![]() aha i jeszce jedno: ostatnio na tym forum przeczytalem ze jak sie znajdzie cooking tray to mozna robic bulki. mam te cooking tray ale nie wiem jak robic te bulki probowalem i nic ![]() PS sorka za bledy bo pisze w pospiechu ![]()
ale mam głupi podpis... jeśli masz pomysł na ten podpis pw do mnie MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAME!* *Za DARMO! Ostatnio edytowany przez Trollowiec - 11-07-2006 o 11:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wejść nie wiem jak ale podobnie jest w niektórych miejscach z amazonkami, itp a bułki da się tylko kupić i wyczarować czarem exevo pan
@edit przypomniałęm sobie po wysłaniu koło thais u trolli jest miejsce od którego przez drzwi nie można się dostać ale jeśli poszukasz drogi naokoło to tam wejdziesz. Gdzie to miejsce jest dokładnie.
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 11-07-2006 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Cip'y zrobiły to żebyś sie tam chciał dostać. nie da sie
![]() cooking tray jest chyba niedaleko fibuli albo thais, nie pamietam bo dawno tam nie bylem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Xeron Refel
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 40
Skille: 65/65
Poziom mag.: 5
|
![]() a co to niby jest ten "cooking tray" i jak sie tego uzywa i gdzie to zdobyc?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Do tego pierwszego pomieszczenia da sie kupic klucz, jest on dostepny na Antice i jest ich tylko kilka, jego numer to 0006, 0008, lub 0021, nie pamietam dokladnie, jeden z tych kluczy zostal sprzedany za okolo 800K jakis czas temu(i tez nie pamietam, czy to akurat byl klucz otwierajacy te pomieszczenie, ale napewno klucz do tego pomieszczenia na Antice istnieje).
Za tymi drzwiami nic nie ma, tylko troll, no i oczywsicie jest to swietne miejsce do ucieczki, bo tylko pare osob ma ten klucz. Shapeshifter ma ten klucz na 100%.
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() A tam przy okazji, jak tam będziesz, looknij na te skrzynki. Bo widze że masz bota do przeroczystych skrzynek, a one nie są przezroczyste, więc mogą być questowe (niewiem, z bota nie kozystam). W razie czego powiedz tylko czy wyświetla sie ile mają miejsc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|