|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Prosze o pomoc w wybraniu nicka bo chcialbym miec Hades nick ale juz jest chcialbym zeby ktos mi wybral nick z ''Hades'' a i gram druidem
Jezeli ktos mi pomoze wybrac nick prosze o usuniecie tematu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() 1. Slyszales kiedys o przecinku? To taki znak interpunkcyjny ulatwiajacy znacznie czytanie tekstu.
2. A od czego masz opcje "suggest name" przy tworzeniu postaci? Uzyj jej i wybierz sobie ktores nazwisko a potem dodaj je do imienia Hades. Proste? Niby tak, a jednak na to nie wpadles.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 05-05-2005 o 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() hmm ja sie dziwie ze "Hades" jest zajete, bo koles wg regulaminu Tibii powinien dostac namelocka. Jest tam gdzies numkt mowiacy ze nick musi opisywac osobe - Hades osoby chyba nei opisuje, nieprawdaz?
na Twoim miejscu (jezeli juz koniecznie chcesz ten hades) zrobilbym nick : XXX from Hades
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() Weź sobie nick np. "Wydupiacz" ROTFL albo Suggest name nieprawdaż?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ettolan
Profesja: Knight
Gildia: Black Sapphire
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Wez gosciu. Sciagnij sobie z Tibia.pl w dziale download "Ebon"
To program to generowania imion. Bedziesz mogl sie bawic caly dzien. Polecam imiona "Grey Elven"
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() a mi sie zawsze wydawalo ze Hades to mistyczna kraina grekow, gdzie idzie sie po smierci. no ale masz racje, bo ten caly jej wladca chyba tez Hades byl
![]()