|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Jużo tym programie pisałem w dzieale Fake'i ale tak mnie zrozumiano chodźby mi chodziło o program do robienia fake'ów a mi chodzi o porgram do zmieniania zdjęć z robionych już w tibii:
na przkłąd : muj kolega w rzeczywistosci mial 255 HP ale po przerobieniu zdjęcia miał 20 HP i pasek z życiem wygląda na 20 HP a na dodatek mógł dodać coś do siebie , proszę pomóżcie mi znaleźć ten program , mi kolega muwil o jednym ale nie zapamietałem nazywy a jego końcuwaka brzmiałą: .... Converter ale nie musi byś ten p ![]() z góry dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Ronek
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm...
często w moich wypowiedziach znajdują się błędy ortograficzne ,ale żeby na popularnym forum internetowym napisać "muj" !?... ehh... btw... powodzenia w szukaniu programu.. ~eR~
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Na emeryturze
Imię: Robson sorcerer
Profesja: Sorcerer
Poziom: 40
Poziom mag.: 54
|
![]() Zrobiles juz kilka tematow tego typu ... wiec dla mnie to jest spam. Idz sobie szukac. www.google.pl ...
ps. przerobione zdjecie jest fake`iem @down. Obawiam sie ,ze on nie napisal tego zeby sie latwiej czytalo.
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Robsson - 04-07-2006 o 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() no brawo ale zes zaszpanowal ze wiesz jak sie pisze moj nie no gratki naprawde
A nie wpadlbys nigdy na to ze on specjalnie tak napisal zeby sie latwiej czytalo? |
![]() |