|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 62
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ello =) tym razem wmv jest o Parkour'ze
W wykonaniu moim + friend. Film jest coprawda nie dokonczony ale chcialbym pokazac narazie to co udalo nam sie zrobic =p matieralow jest o wiele , more jak tylko znajde czas posklejam niedokoczone akcje i umiescze again=p Ten team nietylko uprawia parkour =p kazdy z nich ma ponad 30 lvl+ na kyrze niektorzy 60+ =p Dlatego , tez postanowilem go umiescic. ![]() Comment's Plz Buhahuaua Bardzo wielkie srry ;/ pisalem teamt w pospiechu i jescze na boku szpilalem w tibie calkiem zapomnialem dac linka =) XDDDD VERY SRYY http://rapidshare.de/files/22143015/BlAcKaRt*****.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 04-06-2006 o 15:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hehe niebylo zle
![]() HAil Parkour /espectro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zobaczylem temat to pomyslalem ze jakies gowno i ze sie posmieje, ale calkiem niezle wam to idzie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Małkowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xevro Destroyer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szukam...
Świat: Xerena
Poziom: 13
Skille: 15/18
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja szczerze mówiąc też ćwicze Parkour ale filmików nie mam...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Kleszczów
Świat: było ich troche
|
![]() Zaj****ty filmik chociaz bedzie pewnie jeszcze lepszy jak go dopracujesz
![]() lubie takich ludzi jak wy ktorzy potrafia cos wiecej niz siedziec 10h na dobe przy kompie gratki dla was ![]() PS.moze kiedys ja pochwale sie swoim filmem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wielkie dzieki , taki komentarz to ogromna motywacja =) dla calego teamu film zaniedlugo bedzie duzo dluzszy i lepszy.Mamy duzo materialow do posklejania. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Spokojnie mamy cos takiego , i pracujemy nad tym =p a moze byc , ze przy balansie na wysokiej rurce spadnie i jebnie jajami o rurke ?xDDDDDDD Mamy more takich =p Dodamy tez trening jak trenujemy na specjalnej wyskoczni w lesie ktora sami zbudowalismy leca salta w tył , Sajdy i inne;] ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Prosze bardzo ![]() http://megaupload.com/?d=ZWCP4H67 @Topic Fajnie wyszła ta akcja z tel. tylko jak by była dalsza czesc poscigu to by wyszlo o wiele lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nad dalsza czescia pracujemy =) nie moglismy dokonczyc bo jakas babka zadzwonila po pały ;// i musielismy spie***alac =p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nienajgorszy filmik, fajne macie miejscówki
Jeżeli kogoś zainteresowały te filmiki to polecam wykonywane przez profesjonalistów: http://www.maxior.pl/?p=index&id=20336&0 - sklejka z najlepszych akcji http://www.maxior.pl/?p=index&id=12488&0 - DiviskClan - jeden z najlepszych teamów na świecie http://www.maxior.pl/?p=index&id=9940&0 - David Belle i kumple z Teamu - mistrz świata, założyciel Le Parkour http://www.maxior.pl/?p=index&id=9484&0 - Też David Belle z kolegami Ostatnio edytowany przez Granteon - 03-07-2006 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Żory
|
![]() NIezle niezle. Tylko skoncz go jak najszybciej i wstaw na forum ponownie w calosci;D. Czekam ...
![]() Respekt dla ludzi co nie siedza 10h na dobe przed kompem(jak ktorys tam temat wczesniej byl) ale dlatych co tez uprawiaja sport, umia sie zabawic, wyjda na dwor, w le parkur "sie zabawia" ![]() Zblizaja sie wakacje. Maniacy odklejcie buzki od monitorow i zrobcie cos oprocz siedzenia przed kompem. Ja dla przykladu gram wieczorami i nocami w tibie i czasem do poludnia. Tak to siedze na dworze albo w szkole. CYa |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe....
![]() spoko filmik ![]() jakby u mine taka ekipa by sie zebrala to sam bym to pocwiczyl ![]() tylko pytanie mam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Cze. Nice film, oby to się rozkręciło dalej xD. Dobrze wam idzie
![]() Moze coś pomoge jako operator kamery ;p. Tylko zalatwcie jakis sprzecik. Pozdroo. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() A widzieliście tego kolesia co mowi moja komurka taka lama ;] to ja
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Filmik poniżej przeciętnej...
Nie pokazaliście tu ani techniki, ani dobrych trików. Poziom trików bardzo niski, wybicie także, to już lepiej my sobie w Gliwicach po 5 dniach trenowania radzimy (jesteśmy także wizualnie od Was młodsi o 2-5 lat). LUDZIE SALTA TO NIE PARKOUR! SALTA TO AKROBATYKA, ZAPAMIĘTAJCIE TO! PS: Śmiesznie wyglądało jak któryś z Was skakał z niskiego garażu, a grupa ludzi podziwiała jego umiejętności xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Nie wiem czym tu się podniecać. Ten "sport" praktycznie nic nie daje, a ryzykujecie bardzo wiele gdyż kręgosłup tu może pójść jak zapałka lepiej sobie na siłke i zbudować sobie posture.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mhm ![]() Pozatym jak jestes lepszy to pokaz i umiesc swoj film albo umowimy sie i zobaczymy ? kto skacze z wyzszych garazy??? moje gadu 1310516 czekam. ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lukang - 10-06-2006 o 09:57. |
|
![]() |
![]() |