|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak często miewasz sny dotyczące tibii? | |||
Nigdy jeszcze nie miałem snu dotyczącego tibii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
51 | 56.04% |
Zdarzyło mi się kilka razy śnić o tibii |
36 | 39.56% |
Większość moich snów dotyczy tibii |
4 | 4.40% |
Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Myszków
![]() ![]() |
![]() Ostatnio koledzy opowiadali mi jakie głupoty związane z tibią im się śniły i wpadłem na pomysł stworzenia tematu w którym można opisać jakie mieliśmy sny związane z tibią (bo to chyba nie tylko moich znajomych dotyczy
![]() Ja osobiście jeszcze o tibii nie śniłem, albo przynajmniej sobie nie przypominam takich snów ![]() ![]() Niektórym wyda się, to dziwne, ale w sumie jak się chce coś osiągnąć w grze i cały czas się o tym myśli, to może się to i przyśnić. Zapraszam do wypowiadania się w temacie.
Zmień podpis Ostatnio edytowany przez Idler - 30-06-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Boże.
Maniacy. Jak można mieć sny związane z grą?!~I to taką?! To chore. A było już parę takich tematów, najpierw szukaj, potem zakłądaj temat. Plzzz Ok, raz mi się śniła Tibia, jak uciekałem przed Orshabaalem który spamował ''GIEV ME YOR UHS NOW'' I wpadł do dziury z GSem na PoHu, i wyskoczył z red hp down@ jasne że jestem maniakiem ![]() ![]() PS: W dziale ''O wszystkim o o niczym'' było parę takich tematów
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 30-06-2006 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]()
Zmień podpis Ostatnio edytowany przez Idler - 30-06-2006 o 18:54. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Sny sie tworza sie pod bardzo mocnymi wspomnieniamy/marzeniami
Jezeli wywarła ci je Tibia (te wspomnienia/marzenia). To jest to moim zdaniem dziwne, wrecz graniczące z z maniactwem, tak jak kolega, ktory napisał to pare postow wyzej. @TOPIC Nie, nie sniła mi sie tibia ![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Rotfl , jeżeli ktoś już śni o tibi to :
a ) ma wysoki lvl i siedzi większość czasu przed kompem z włączoną tibia b ) ma słabe nerwy c ) bije swoją matke krzesłem ![]() Ja osobiście nie miewam chociarz kiedy atakuje mnie pk to drży mi reką i niemoge się skupić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja raz mialem dziwny sen... to było powiązanie tibi z inna grą, ale to było cos w style deada... tylko ze delem na 18 lvlu ;D;D i spadlem... nie zgadniecie na który ;D na 34
![]() ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 30-06-2006 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl...
Koledzy też mają 18 lat? Topic: Nie, same gołe baby.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Śniło mi się że walne crus helma z gleby 2 tygodnie temu... I wczoraj walnołem z gleby tego crus helma, dokładnie jak we snie
![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Koledzy o których pisałem mają także po 18 lat i nie wiem co w tym dziwnego, poprostu tibia jest bardzo wciągającą grą i pochłania wiele czasu. A nikt nie ma wpływu na to o czym śni. Cytuj:
A tak wogóle, to nie myśl, że jesteś "zaje**sty gość", bo wg. mnie jesteś dzieciak, który myśli, że palenie "joint'a" oznacza bycie dorosłym...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Sny o tibii ? Nie nigdy ich nie mialem...
I niewiem jak mozna snic o grze. Chyba ze ktos jest PrO spędza 23h przed kompem rżnąc w tibie i śpi przed kompem gdy kumpel treni to możliwe ze taki ktoś ma sny/koszmary związane z tibią.
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Ja ostatnio mam durnych snów od hu*a i więcej.
Śniło mi się że uciekałem po mojej szkole przed beholderem. Miałem stell boots i cholernie mi było ciężko sie ruszać. Wyskoczyłem za okno i spadłem za wielkie drzewo. Okazało sie że byłem w dżungli. Uciekałem uciekałem i... Obudziłem sie ![]() Poza tym w ciągu ostatnich kilku dni śniło mi sie że: -Sprzedaje ludzkie trupy w sklepiku za rogiem. -jestem zamknięty w małym pomieszczeniu pełnym trupów i musiałem sie wydostać. -Prowadziłem śledztwo detektywistyczne w sprawie mojego morderstwa. itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Gildia: Dark Brotherhood
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() smiech na sali -,-
jezeli macie sny zwiazane z tibia to znaczy ze za duzo w nia gracie, to juz troche lekka przesada bo tibia to tylko gra, lepiej jak juz bys snil o jakiejs kobitce ;] zrobcie sobie lepiej mala przerwe taki temat juz kiedys byl
utani hur"""""lece bo chce, lece bo Pk bija mnie, czy są uhy czy nie, lece bo ubiją mnie" _________________ See you in Tibia Ostatnio edytowany przez Zac - 01-07-2006 o 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Śnic o Tibi to nie oznacza zaraz maniactwa ... Pozatym my nie wybieramy sobie snow, wiec nie mozna komentowac czyichs... Ktostam dziwil sie, ze jak kolesie maja 18 lat to o tibi niemoga snic. Czy to ma jakis zwiazek z wiekiem? Kazdy moze snic tak samo. A ty za to masz 15 lat i juz snisz o golych babkach, a pewnie takiej nigdy nie widziales
![]() Topic: Mi raz sie snilo cos ze biegam na pohu i mnie gsy gonia i tata cos mnie budzi a ja mowie zaraz musze uciec gsa i sie obudzilem lol2 bezsensu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Iława
|
![]() heheh dobry temat bo jak widać niektórzy jednak takie sny mają
![]() ja osobiście miałem tam jakieś sny że znalazłem k-arma na rooku itp. ![]() do tematu może sie jeszcze nadać moja jedna przygoda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
![]() |
![]() Ja jak bylem na koloni to w ostatnie dni bardzo mi sie chcialo grac...
I przyśnilo mi sie: " Ide sobie, ide... ide.... zagadałem z kolega z VIP. Niezauwarzyłem wody i wpadłem do niej... I pochwili skakał po nie Demon" Sam tego nie rozumiem.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się nic nie śniło
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 02-07-2006 o 11:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Mi sie sniły raz demon legi
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: w AB
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azin Pro
Świat: Refugia
Poziom: 25
Skille: 50/50
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja niepamietam czy to sen czy mazene przed snem
![]() Bylem noobem na rookui malem chyba 6lvl czy jakos tak. Gralem w tibie od paru dni i nieznalem wartosci ice sworda. (on chyba raz atakuje i znika) To snilem czy mazylem ze znajduje taki miecz i go zakladam. Bylem szczesliwy bo szedlem w kierunku minosow i myslalem ze bede mial najwiekszy lvl na rooku z takim mieczem co ma 100 ataku. A tu bum i koniec. Niewiem czemu ale reszty nie bylo. Chyba zasnolem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Dlaczego nie ma tylko raz mi sie snila ?
mi sie snila dawno temu ale dokladnie nie pamietam z czym byl zwiazany |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie snilo (w nocy, gdzie nastepnego dnia mialem miec pacc)
Ze stalem sobie na plazy a za mna byly drzewa tiquandy. Nagle z drzew wylonil sie potwor wygladem jak Diptrah (faraon). Nie myslalem ze to potwor, czulem wtedy ze to hacker. Gdy nacisnalem strzalke wylogowalo mnie, a gdy sie wlogowalem bylem na jakims moscie z innymi ludzmi i wszyscy 9 lvl (jak ja) a potem zrobilem sorca na jakims innym swiecie ![]() |
![]() |
![]() |