|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa
Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
|
![]() Witajcie właśnie robię komiks na podstawie tibii który bedzie dostępny na tej topliscie - www.komiks.toplista.pl, fabularyzowany, a akcja zacznie sie w miescie ktore stalo kiedys na plains of havoc wiec potrzebuje jak najwiecej informacji o zagladzie plains of havoc. Kto zaatakował, kim są knightmare knights itp.
Będę bardzo wdzięczny jak mi pomożecie !! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() http://www.tibia.pl/map.php?map=poh Jest to adres mapki pohu, znajduje sie tam króki opis jego histori, tzn skad tam sie wziely potwory itd. Wydaje mi sie ze byl tu juz temat o pohu, opcja szukaj
![]() PS. Jak bedziesz robil ten komiks dodaj cos od siebie do tej histori pohu, zeby bylo ciekawiej, zamiesc tam np jakiegos ch...... dzielnego rycerza ![]() Ostatnio edytowany przez Luc'Infernus - 07-02-2006 o 07:05. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa
Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
|
![]() Cytuj:
Mam zamiar troche dodać ;p Będzie cała ekipa profesjii ![]() ![]() @Down Wielkie dzięki ![]() Ostatnio edytowany przez Ikares - 07-02-2006 o 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hmm, historia PoHu... słyszałem o tym troche, ale nie jestem wszystkiego pewien w 100%. Miasto, które tam kiedyś stało było kolonią osadników z Thais lub Venore (raczej Thais). Na powierzchnię wydostały się demony i różne niebezpieczne istoty, nie wiem jak do tego doszło, więc tu pewnie będziesz miał pole do popisu
![]() To chyba wszystko co wiem na ten temat, nie wszystkie informacje są pewne, więc dobrze by było jakby ktoś jeszcze się wypowiedział, żeby można było prównać ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2006
|
![]() Fajnie ze sie tym zainteresowales. Hugo w przeszlosci zostal uwieziony przez bardzo silnych druidow ktorzy zlapali go w pulapke na POH (zostal uwieziony przez uzycie czaru blokujacego przejscie Exevo Grav Vita lub cos podobnego. I ten wlasnie Hugo zostal zepchniety do podziemi przez tych druidow. Legenda mowi ze on nadal zyje i jest dzies uwieziony pod pohem. Mowi sie o KWT lacz to nie prawda. Hugo ma tez bezposredni zwiazek z Orshem i Ruthless Seven
![]() ______________ HAIL NEBULA |
![]() |
![]() |