|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
The Witcher
|
![]() Def z broni .. no chyba musi coś dawać skoro jest
![]() Co do przerzucania się .. mógłbyś napisać jakie masz skille już i jaki sprzęt to by troszke pomogło.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Sorcererowi przyda się czasem zmienić broń i mieć różne skile bo wbrew pozorom jakiś miesiąc i z 10 masz 18 lub coś takiegoxD Zależy czy chcesz bić ghule bez run np bo wysokolevelowe magi z rotów idą na ghule
![]() Ja bym chodził z bsem |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 11-08-2004 o 09:33. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Cień
![]() |
![]() Podaj, jakie masz skille.
Nie wiem czy warto jest przechodzic na inną broń sorcem. Będziesz BARDZO długo odrabiał skille ![]() Def Broni daje bardzo dużo, a wiadomo, im więcej tym lepiej ![]() Jednak swordy są najdroższymi brońmi, więc....... Jeśli masz pieniądze i chęć.... Wybór należy do ciebie, lecz ja bym chyba nie zmnieniał. Jak nabijesz jakiś wyższy level, to i tak bedziesz na huntach walił z run przy blokerze, więc chyba nie ma sensu wtapiać dużej ilości hajsu na Bs. Lecz jeśli bardzo chcesz zmnienić i żaden wyżej podany argument za tobą nie przemawia, to kup Fs'a a nie Bs'a na początek.Średnio 20k różnicy, a zdążysz podreperować skill swordnigu, zanim bedziesz mial Bs. Ale i tak Sword rules, pałki to najgorsza broń ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Zdecydowanie Skull Staff. Mag potworow nie blokuje a wiecej atacku zawsze sie przyda
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Zdecydowanie Skull Staff, to jest jakies 10cap mniej czyli dosyc wazna rzecz. Def ma kiepski ale chyba nie masz zamiaru zawsze expic na rotach?
![]()
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twój wybór... Jak masz cierpliwość, to przerzuć się na bright sword, ale jeśli nie masz ochoty na odrabianie skilli, zostań przy skull staffie.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() def z broni sie nie liczy a ss to najlzejsza bron wiec najlepsza dla sorca/druida
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
Co do resty tematu.Pałki najgorsze? wiesz ja tam wole wydac 4x mniej kasy i miecy tyle samo ataku niz wydac te 40k na bs.A zaoszczedze okolo 30-32k za co moge kupic br i cos jeszcze lub dolozyc 10k i miec v-shield. |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Zostaw sobie ssa bo jest lekki jak dla sorca czy druida w sam raz!
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Hehe. Czy widziales kiedys w filmach zeby jakikolwiek czarodziej walczyl mieczem? Miecz jest dla rycerzy, a mag zawsze zabija magia. Dlatego tez polecam skullstaff - mniej wazy, jest co nieco slabszy, ale bez przesady! My magowie bron mamy tylko po to, aby walczyc nia z mniejszymi potworkami - wieksze sa tylko po to zebysmy je bili magia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Według mnie zdecydowanie lepszy jest Skul Staff dla Sorca, bo raczej blokować nim nie będziesz
![]() Pozdrawiam....
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ale ja mam taki sam delemat co tworca tego postu, zobaczcie na defa ~20def, roznicy =/ a to chyba cos taje co nie ?
|