|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
|
![]() <--Normalnie powiedział bym [blablabla] ale chciałbym konkretnie! -->
Na początek mojego programu: Wiele razy Słyszałem: Cytuj:
Wydaje mi się że zbyt wiele te Forum ucierpiało przez nOObostwo... Straciło wiele swoich wielkich formuowiczów, Jedak dzielny i świetny Admin Matkus ciągle starał się aby nOObostwo zmniejszyć! Usunoł licznik (czego mu szczegulnie gratululuje). Po tym że usunoł licznik myślałem że nikt jusch niebędzie nabijał postów.... Ale jednak. To świadczy tylko o nOObostwie noobow ![]() Więc daje moją propozycje: Program: Anty-nOOb 2004 1.Te forum będzie głównym forum Tibi.pl i powstanie drugie forum (jakieś bylejakie na kture z naszego generalnego forum będą przenoszone nOOby) 2.Będą 2 czaty jeden ten (generalny) i drugi ten dla noobow (daje propozycje aby ten czat był chroniony hasłem osoby z forum generalnego) 3.Powstanie na stronie BOSN [biuro od spraw nOObostwa] na te osoby proponuje takich ludzi aby umieli wstrzymać żygi jak widzą nooba: eerion dejvo gewof majen i niekoniecznie ja. 4.Ostatnią sprawą jest to aby ustalić od jakiego wykroczenia będzie przeniesienie do "forum nOObland" -jednak tę sprawe zostawie jusch do dopiero ustalenie czy plan wejdzie w życie czy nie. Jednak czy plan wejdzie w życie to ustalą Moderatrzy i Administrator tej strony Matkus. P.S. Pozdrawiam kandydatów na Moderatorów |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Aahahahahaahaha
Ahuahuahauahuahau JAjajajajajajaajaja HZhzhzhzzhzhzh HRhrhrhrhrhr HAahaa co za komiczny temat, wybacz ale pomysł jest wg mnie beznadziejny~
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() taaaak, stwórzmy getto i bedziemy robić segregacje rasową!!! Na tym forum zakażmy twożenia nowych acców, i zbanujmy wszystkich modów!! Wtedy dopiero to bedzie porządne forum!!!
< _MEGA_ ROTFL > |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() hmm mi się pomysł bardzo, ale to bardzo nie podoba.
Jakimś rasizmem tutaj zalatuje. Poza tym jak można dać komuś prawo do osądzania ldzi na prawo i lewo decydując o tym czy dana osoba stanie po lewicy czy prawicy. ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() IMHO po usunięciu licznika ilość głupich postów i tematów znacznie spadła... a poziom wypowiedzi wzrósł. Chyba cel został osiągnięty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ok go
@Scor czyli dla ciebie będzie plan Pomuz Newbie Naucz Nooba? @Hege jaka lewica czy prawica to jest środkowica ![]() @Dobo Dlamnie cel niejest osiągnięty |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Powiem jak Wałęsa : Jestem za a nawet przeciw.
To rozważmy plusy i minusy takiego kroku na forum : + mniej n00bów na forum. + znikoma ilość postów i tematów do kasacji. - zakładanie tematów na innych forach przez n00bów jaka to tibia.pl jest. Jeśli macie inne pomysły co forum może zyskać a co ztracić to piszcie. P.S. Byłby problem jakie pytanie zadawać by wyłonić z forumowiczów pożądnych userów i n00bów. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() Myślę że można by było zrobić jakiś test ze znajomości Tibii i (?) angielskiego. Chociaż ułożenie tego testu byłoby bardzo pracochłonne i chyba nie było trudne do obejścia (wiedza o Tibii), poza może znajomością angielskiego.
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() myśle że założycielowi tematu chodziło o to a nie oto:
Cytuj:
jeżeli nie... to popieram ten pomysł! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Wszystko ładnie, pięknie tylko nie uwzględniłeś jednej ważnej cechy nooba:
- on sam nigdy nie będzie uważał że jest noobem - stworzy nowe konto jak mu stare przeniosą |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() tajniak = kolega z rl!
jemu chodzi o to żeby jakoś zablokować albo za jeden głupi post ban or przeniesienie P.S. Tajniak chasła zapomniał skonsultoje sie z nim i coś wymyślimy xD |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Pomysl jest fajny i warty głebszego przemyślenia <bravo dla Tajniaka !!>. Teorytycznie powinno to wyglądać dosyć fajnie -> życie bez n00bow, czyli normalne życie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Hahahahahahaha! Najśmieszniejsze jest to w jaki sposób dzielimy świat na dwie części - n00bów i "tych w porządku", po czym wszyscy w myślach ustawiamy sie po właściwej stronie ("to oczywiste że ja jestem w porządku"). Jak to dość trafnie ujął p.l: "Wszystko ładnie, pięknie tylko nie uwzględniłeś jednej ważnej cechy nooba - on sam nigdy nie będzie uważał że jest noobem". Niektórzy naprawde powinni sie zastanowić nad forsowaniem tego pomysłu, zanim sami wykopią sobie grób
![]() PS. A n00by też są potrzebne - dzięki nim jest zabawniej. Pozdrawiam serdecznie wszystkich reformatorów ![]()
![]() |
#14 |
Buuuuu
|
![]() Chcial bym mocno przypomniec o reputacji, dziala ona w obie strony (jak narazie widze prawie same pozytywne oceny), jesli reputacja spadnie komus ponizej pewnego poziomu to ma wakacje od forum (wiec uwaga komu dzialace na nerwy bo teraz nie tylko moderatorzy moga was wykopac).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() ja powiem tak:
uwazam ze dobrze jest tak jak jest teraz to nowe forum z reputacja to naprawde dobra rzecz i uwazam ze teraz jeszcze bardziej zniejsza sie bezsensowne posty |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Pomysł moim zdaniem beznadziejny. Przecież w żadnym serwisie nie widziałem dzielenia jego użytkowników na tych gorszych i lepszych - jak oni by się czuli? Jestem pewien, że by odeszli...
![]() |