![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Na południu
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Do treningu bierz b-robe bo wiecek capa bedziesz mial na speary a na hunty nie ubieraj nic.Ja zawsze mialem tylko bolty/strzaly , kusze/luk i w plecaku tarcze i nic wiecej.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() @up: jak idziesz na dragi bez zbroi... xD
Ja tam radze c-arma. Pallek ma dosc duzo capa, nie bedzie to sprawialo problemu. A te pare punktow obrony wiecej na pewna sie przydadza
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: w domu :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: **** ** **********
Profesja: Elder Druid
Gildia: *** **** ** **
Świat: Harmonia
Poziom: **
Skille: drut?
Poziom mag.: **
|
![]() @up Oczywiście sporo ma tego cap, nie tak ja ksorc czy druid(mam doświadczenie z druidkem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Świat: Calmera
![]() |
![]() zapewne bym wybrał c arma ale jakoś jak widze na SS'ach to kązy pall na huntach ma b robe..niewiem co o tym mysleć....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Knight
![]() |
![]() On jest druidem... a wiec wybor oczywisty b robe. Jak bedziesz mial wyzszy level to i tak albo dalej bediez nosil b roba albo jakiegos dsma, a o c armie nie bedziesz juz myslal. Grasz na calmerze-stary server wiec wszytsko tanie... Wiekszosc postaci magicznych nie uzywa prawie w ogle armorow. Chodza tylko z shieldem by capa sobie nie obciazac. Co do huntow to przeciez jako druid i tak nie bedziesz blokowal dragow wiec znow lepszy b robe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up Owszem druid nie blokuje, ale...w pewnym sensie tak.(PRzywołuje DSki które robią to za niego
![]() ![]() Tylko że on jest pallem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() tak jak pan up powiedzial
b robe dla palla/sorca/druida no chyba ze masz duzy lvl i duzo cap i ci to wisi to c arm ;] a tak to b robe bo wiecej bolcow/strzal a knightem to c arm ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Ja tez mam crown arma i nie wiem czy wymienic na b robe, ale chyba nie wymienie, bo i tak zawsze raczej mam cap na kase i food, a przeciez sorc nie bedzie bral loota do bp, tylko robil lootbagi imho!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Druid,Sorc,Pall = Blue Robe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
przecierz i tak uciekacie przed potworami wiec po co wam tyle arma???>.< Tyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Nie masz racji,Druid i Sorc ma mało cappa ale pall Dużo i jest mu potrzbne crown armor,a pożneij dsm bo boltów\arrows uniesie wystarczająco dużo,a skoro chodzi z kuszą a dla niektórych najważniejszy jest capp to niech chodzą w leather secie i neich sie nie zdziwią jak ich 2 guardy ubija na 90lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Drago~
Nie mow jak nie wiesz. Pall ma duzo capa?Nie! Zawsze lepiej wziasc ze soba 1,5 bp uhow albo 100 bolt wiecej.Znajdz mi jakiegos palladyna 40+ ,ktory nosi crown armor;0. Najlepiej to wogole arma nie nosic ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Pall ma dużo cappa 2.ZNajde ci niejednego 3.Nienoś arma a póżniej raty cie zachlają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() I co z tego że pall bije z dystansu?Zawsze albo trafi ci się lag,albo np. Potwory nadejdą z dwóch stron.I nie odpisuj bo nie będe sie z tobą dalej kłocił
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
______________________ Pisz w 2 linijkach ![]() ______________________ lub: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() No tak ma wiecej capa niz sorc i druid ale botly biora duzo capa (bodajze kazde 100 70cap moge sie mylic) no i niekazdemu chce sie taszyc bag/bp boltow na miejsce bo wiadomo ze jakis noob moze mu wyrzuc do wody czy cos lepiej wziasc do plecaka i miec je przy sobie...
Niewiem o co ci chodzi z tymi linijkami odnosze wrazenie ze ktos z nas (ja badz ty) jest debilem...i to nie jestem ja. pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a z linijkami.....o nic mi nie chodzi i bronie się ze to nie ja jestem debil(predzej ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @up@up:właśnie ![]() _______________________ 2 linijki!! _______________________ |
|
![]() |
![]() |