|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, będziemy tutaj zamieszczać fotki dotyczące naszego życia na Lunarze.
Proszę o komentarze (negatywne również ![]() Insane Thaff 12pall 50/40 Kaowiec 31knight 55/52 Muss Fass 55rp 83/60 Ostatnio edytowany przez Xilhaq - 07-10-2006 o 14:53. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() kolejny bezsensowny temat, założony przez powiem grzecznie dziwnego luda, który na start ani 1 ss nie dał -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() A tutaj pierwsze foto ![]() ![]() Chciałem powiedzieć, że zacząłem grać na Lunarze wczoraj więc EQ wiadomo ![]() Ostatnio edytowany przez Xilhaq - 07-10-2006 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No to ja teraz cuś dodam
Nio to z expienia na dc ![]() ![]() Pozdro KAŁ XD ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Obaj do 2 gim chodzimy po 14 lat
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() ![]() A tu next advanced ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() Next advanced nie podoba sie? to nara ![]() Ostatnio edytowany przez Xilhaq - 08-10-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() A tu moj charek z isary szkoda go ale tez szkoda tam grac xD bye bye isara
welcome lunara ![]() ![]() pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Zamieszcze tutaj foto muss fasa bo to len i Kaowca
Tutaj nab fartem wbil na guardach lvl 44 ![]() ![]() Tutaj widac jak ucieka przed dragami i mu wskoczyl lvl ![]() ![]() Tutaj nab meczy dragi i tak udaje mu sie wbic lvl 55 ![]() ![]() A tutaj cos ciekawszego czyli 32 adv Kaowca ![]() ![]() ![]() ![]() No to tyle fot narazie mam nadzieje ze sie spodobaja Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Niuuu adwansik xD
Meczylem te ghule i beholdery az wkoncu ![]() ![]() to tyle narazie paps ![]() Ostatnio edytowany przez Kaowiec - 09-10-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 14 lat... hehe a jeszcze z pol roku temu Grin Eowyn Wyzywal mnie i mówił że ma 19 lat żeby bronić jakiegoś swojego kolegi... Wiedziałem że się kiedyś prawdy dowiem hehe Pozdrowiam ;p ssy mi sie wolno wczytuja ale moze kiedys obejrze;p
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() ![]() Pamietam ale to ale wkoncu nawet tego mojego kolegw wyhujalem bo to nie byl kolega ;p gdy mu powiedzialem ze koncze z isara to ten mowil zebym mu dal itemy XD tak koledzy nie robia walic go i w ten oto sposob starcil bohy xD Yooo ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() JPG NIE BMP !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() hehehe ;p
Wiem jak to jest ale co tam;p
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Tutaj lvlek
![]() ![]() ![]() ![]() Ojciec Dyrektor... Ostatnio edytowany przez Xilhaq - 09-10-2006 o 20:48. |
![]() |