|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Z powodu mojej nudy, macie tu trailer filmu, który ma szanse powstać tego lata. Fragi na hlvlach, praca zespołowa - tylko Siejnik. Film jest w bardzo dobrej jakości.
Długość: 1:44 Waga: 22 mb Nie zapomnij skomentować albo wogóle nie ściągaj... http://rapidshare.de/files/25642222/...ailer*****.html http://www.megaupload.com/?d=VA92S6PI PS. Jako, że mi się nudzi w wakacje, mogę zrobić film o tobie. Jedyne wymogi to tibicam'y z dobrą, wartką akcją. Kontakt na PW. @Edit Utwory w filmie [w kolejności]: - John Williams - The Imperial March [Darth's Vader Theme] - Sum 41 - A.N.I.C. - Nickelback - Because of You - Goldfinger - 99 red ballons - Queens - We are the champions
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 12-07-2006 o 18:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Film dobrze zrobiony. Super fragi i dobrana muza :-) Mogłeś napisać na końcu filmu nazwy utworów, ponieważ komuś może się spodobać piosenka. Czekam na następne części.
Mam jeszcze pytanie, klipy nagrywałeś Snagitem czy jakimś innym programem?
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, miałem na forum napisać utwory, bo nie chciałem już zwiększać filmu, już edytuje 1 posta. Zgrywałem SnagIt'em 8 i montowałem Vegasem 6.0.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Odes of Elysia
Profesja: Druid
Świat: Elysia
|
![]() Film 9/10 bo dla mnie troszke za krotki,osobiscie ppodoba mi sie co robicie, tylko szkoda ze zabijacie moich kumpli
![]() P.S.Mala prosba- Mozesz powrzucac jakies filmy w rec jak masz z pkowania lubie je ogladac, mozesz wrzucic nawet starsze ale pod 7.72. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. Skomentuj film...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() W filmie nie ma żadnej akcji która by mnie zauroczyła. Używasz jakichś głupich przeróbek bo ludzie wyglądają jak elfowie, może niektórym to nie przeszkadza ale ja za tym nie przepadam. Za dużo się bawicie z tymi dsami... Ten filmik "arcania-kyra" gdzie w tle słyszymy partybus i cobrastyle przebija Twój w każdym calu. U niego jest kiedy powiedzieć wow u Ciebie raczej nie.
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A tak wogle, to kto tu mówi o maniakalnym siedzeniu przed kompem? 120~ paladin? Który robi screen shoty z swoich advanców o 3 nad ranem? Każdy lubi pluć na innych, nie? Lepiej looknij na siebie. @topic Fajny przedsmak prawdziwego filmu. Czekam na pełną wersje bo 1 część była super :-) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Głupie przeróbki to podmnienione spiryty i nie wiem w czym Ci one przeszkadzają, bo niczego nie zasłaniają, a to po prostu inaczej ułożone piksele. 3. Wybacz, ale my w przeciwieństwie do Ciebie, nie mamy postaci na 100+ lvlach i gówno samymi sdkami zrobimy. Przykład: 97 paladyn ma 1075 hp 4 postaci magiczne + 1 knighta = combo za ~ 500 hp, jeżeli wszyscy trafią sd i knightowi wejdzie duży hit. Dodajmy do tego 3 dsy i 1 fe = combo zwiększa się o jakieś 350 hp... 4. Ten filmik to TRAILER! Mój poprzedni film "pełnomertażowy": http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=81719 ,w którym jako pierwszy użyłem Cobrastyle i sądzę, że autorowi "arcania-kyra" się spodobał i wykorzystał go u siebie, ale oczywiście moge się mylić. I nie dziwię, że Ci się pardziej podobał skoro porównujesz trailer do pełnego filmu.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mówię żeby on grał 10h, jest wiele innych zajęć.. Mam looknąć na siebie? To że czasami gram do późna to znaczy że mam już kilka % i chcę dobić. Może sprawdź mój czas online na erigu, zresztą po co mam się tłumaczyć takiemu dziecku, który myśli że jak masz 120~ i robi screeny o 3 rano to już jest nie wiadomo kim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: Legnica
Profesja: Knight
Świat: Fortera
Poziom: 60+
|
![]() Cytuj:
Wiele osob pije alkocho w wieku 15 lat i to nie jest nic dziwnego ani strasznego -.^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2006
Imię: ^,o
Świat: Zwana furorĄ xD
Poziom: oo1
Skille: Xxx/xX
Poziom mag.: Xx
|
![]() "malo akcji, malo akcji" - Trailer ... to jest trailer a nie caly film. Trailer - krotkie przedstawienie filmu, ktory dopiero bedzie ;P (premiera xd).
Siejnik _/ ![]() Trailer: 8/10 czekam na caly film ^,^
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Dzięki za komentarze, pełny filmik ukarze się, prawdopodobnie jeszcze tego lata, więc jest na co czekać^.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Imię: Silkov
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() no no... czekamy na pełny film
![]() btw. co oznacza "Siejnik" ? ![]() ![]() .. ile bym dał aby być w takim teamie... ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() K***A! Mnie rozwalił sijnik! J****Y SIEJNIK! I ten film też jest do D**Y! Bardzo krótki
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Skille: 19/20
|
![]() Cytuj:
@topic bardzo dobry trailer ;p jeszcze pare fragow i bedziesz mogl sklepac pelna wersje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 13-07-2006 o 22:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |