![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam !
Pewnie koleś jak miał 17 lvl zabił mojego druida. Kumpel postanowił się na nim zemścić ale jak nie grałem w tym czasie i zabił go z innym polakiem. Dziś postanowiłem ,że ja go zabije z nim. Film krótki bo akcja szybka i loot całkiem niezły. Polecam ! http://rapidshare.de/files/25370447/pk_zanera.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: B-B,Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Poszukiwaczka Przygud
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 8,5
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 1
|
![]() Człowieku znowu to napisałeś !!! Po co piszesz dwa takie same posty ?? Co ??
Na twojim miejscu nie pisała bym tak więcej bo założe się że ban cię dopadnie .Jak nie jutro to za tydzień. PS.Moderatorzy tak jak w poprzednim takim samym temacie pisałam skasować temat i bana na 2 lata. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Eee jaki jest sens tejże oto wypowiedzi : "Pewnie koleś jak miał 17 lvl zabił mojego druta". Możesz to jakoś wyjaśnić ? Pisze się Pewien a nie pewnie -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() co to mialo byc szybka akcja bilscie w niego 1,5min loot dopisal omg 1k im wypadlo nasze 2 noobki uradowane zaczely sie podniecac z 1k nie sciogac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Hahaaa...To było troche noobowskie muwisz ze ladny loot??
![]() To bylo dokładnie 1.8k no wierz jak by wypadł C armor to bogl bys napisać że ładny loot. A i napisałes że " Zabiliscie go " a ty go walnoles może 2 razy wiec zabil go tylko i wyłacznie twuj kumpel ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Bardzo bym prosił o pomoc
![]() ![]() ![]() Albo tutaj na forum ![]() |
![]() |