|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Jestem paladynem na 21 lvl, 9 magic lvl i skillach 55/30.
Mam trzy pytanka: 1. Czy mogę już się wybierać na Giant Spidery? 2. Jeśli tak, to gdzie mogę, w miarę bezpiecznie, na nie polować? 3. W co powinienem się na takie polowanko wyposażyć? Mój stuff to, jak na razie: dark helmet (Arm:6), plate armor (Arm:10), plate legs (Arm:7) i leather boots (Arm:1). Moja broń to oczywiście łuk. P.S. Wiem, że stuff jest dość słaby, jak na taki lvl, ale wkrótce postaram się o lepszy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wiesz co ci powiem staff nie gra roli jak bedziesz uciekal przed gs'em lecz skill. Nie masz dosc dobrego lepiej wez jeszcze troche poskilluj do 60. Wtedy latwiej bedzie ci go zabic. Ale jezeli chcesz teraz isc do idz na PoH i oczywiscie zero laga
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() ja jeszcze miszczu slyszałem, że żeby GSowi uciec bez BoH'ow trzeba 25-28lvl... ale tylko tak przeczytałem gdzieś na jakimś forum
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2003
![]() |
![]() A więc tak:
* Na GS'y mozesz sie wybrac juz z distem 55. * UH'y nie beda ci tyle potrzebne do leczenia z obrazen zadanych przez GS co do leczenia straconego HP przez truciznę * Bez BoH'ów GS'owi bez lagów uciekniesz juz na 18 lvl'u * Wybierz sie na PoH jezeli nie masz lagów * A co do stuffa to nie bierz nic... po co tracic CAP'a skoro GS cie nawet nie uderzy... aha trzeba jeszcze wiedziec gdzie są takie GS'y same... bez zadnych cycków, mino archerów itp ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Masz racje pallek z 21 lvl (bez bohow) nie masz szan uciec gsowi. Radze ci wziac kilka runow e bomb i nimi zablokowac pajeczaka albo nabij sobie 25 lvl i wtedy idz na niego
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
![]() |
![]() jak chcesz to prubuj tylko ciekawe czy ci wyjdzie
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Pewnie zawdził pare razy o drzewo, pajączka itp. Na płaskim terenie zakładając że odległośc między wami to 5 kratek, uciekniesz z całą czerokość ekranu i Cie dopadnie. A co do tematu: Chcesz zapolować sobie, czy chcesz żeby było to opłacalne. Bo jak to drugie to polecam ~75 dist |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Mexico City
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() delete please
Ostatnio edytowany przez Fallendestroyer - 13-07-2006 o 09:54. |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() chciałem się zapytać czy Wasze uciekanie przed GS'em to było zrobic dwie kratki w bok i schować się do templa? Osobiście uważam, że na tym lvlu bieg z GS'em jest nieopłacalny i pzoa tym.. ehm.. nie wiem czy to wogóle bieg z GS'em skoro Cie dopadnie na pierwszym zakręcie.. jedyna możliwośc dla Ciebie zabicia go jest zabawa w krzaczkach ![]() lurnij sobie GS'a na wschód od templa tam jest mass krzaków i chodź po ukosach przy odrobinie szczęscia może uda Ci się jakiegoś ubić btw, musze mieć straszne laggi, mnie GS dogania ![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Data założenia tematu: 06-10-2003, 13:21
gratz -.- Zamknijcie temat... |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
|
![]() WITAM
chiabym powiedziec ze na takim lev. uciekcza przed GS TO JEST WIELKI FUKS. ja sam ostatnio padlem na gsie na 36 lev z 70 distem + t ring i tak mnie doszedl na haste. hity po 200 + kilka uh i ded ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zapizdzielejewo
Imię: ####'####
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 57
Skille: 8*/4*
Poziom mag.: 16
|
![]() Raaz bylem na gs ale ledwo uszlem zyciem jak myslicie czy isc jeszcze raz skille takie jak w podpisie!!
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() OMG! Temat jest sprzed trzech lat... Nie da się inaczej Was nazwać, niż tylko DEBILE!
|
![]() |