![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Juz drugi raz to pisze ale tym razem sie streszcze -.-"
Moje prace: Avek takze zrobiony by meh: COMMENT!! P.S Szczegolnie sa proszone osoby ktore komentowaly moje prace w poprzednim topicu... poniewaz go nei ma a mnie nei bylo jakies 3 dni i nei wiem kto i jak skomentowal >.> Re: Down Ej no lol we wczesniejszym temacie mowiles ze ten ciemniejszy jest lepszy xD wogle popatrzales na itemy? xP A i chcialem abys skomentowal a nie mowil mi jak to wyglada ^^ wiesz o co mi chodzi nie? Bo mowisz ze to wyglada tak a to wyglada tak... ja wiem jak to wyglada -.-" Napisz np. ze to wyglada brzydko bo cos tam wyglada jak... a nie ze odrazu wyglada ![]() Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 11-08-2004 o 22:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Krótko.
Ice Rapier - do kitu, rękojeść wygląda jak palec, jelec jak meduza. Topór - nieco dziwny dół ostrzy, jakby to była kropla... Sword - wyśmienity, po prostu cudo! Royal Helmet - niezły, ale jest trochę... za szeroki? Tower Shield - wycieniowany nieco zbyt mocno, a i wygląd nieciekawy. Shield - powinien być inaczej nadkruszony, a ta płaska linia jest strasznie dziwna... Egipt Shield - obydwie fajne, najlepsza jest ta jaśniejsza.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Ja też myślałem, że mój temat zniknął, ale on ciągle jest. Wejdź w Panel Kontrolny Użytkownika, kliknij w "zmień opcje" w menu po lewej stronie, zjedź na sam prawi sam dół, trzecia zakładka od dołu, jest tam taka opcja "Pokazuj tematy z" zmień ją na "pokazuj wszystkie tematy". Wtedy zobaczysz stare topic'i. (Thx Hegemmon za info).
|
![]() |
![]() |