|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sprawa wyglada tak. Wyslalem sms'a, otrzymalem kod, jednak formularz zgloszeniowy owego kodu nie akceptuje, wyrzucajac mi piekna wiadomosc "Niepoprawny kod sms". Wielbladzia psia mać, problem ten dotyczy nie tylko mnie, dzisiaj co chwile jakis dzieciak wchodzi na #tibia.pl placzac, ze ma ten sam problem. Mam nadzieje, ze bosal szybko odda nam pieniadze za te smsy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() * Adolphus Elbragol wstawia sie za Oxiego =(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() interpretacja dla ludzi mniej inteligentnych niz oxy:
end i send sms i hev code end i put in teh sit end it sey error error error i was liek wattafakk wattafakk error wattafakk iz error? bosal <pliz enter censor> omg omg omg my monej kthxbye, popieram oksy~~
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...2&postcount=78
Wysyłać maile, powinno pomóc. Trochę szkoda, będzie pełno noobków pytających w każdym temacie o błędny kod... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Aj em teh elitz0r end Aj mast m00 on this konkurs
Oxy popieram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Jakby bosal pofatygowal sie i napisal to w newsie to nie byloby problemow. @Down. Bo bosal to nup i kazdy to wie. Ostatnio edytowany przez Oxygane - 17-07-2006 o 12:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() bosal iz teh nub ehehuehUHiIHUAhiauihuihudihsaHUSah ? =?(
ludzie kase marnuja, whatever!
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() What the heck unlocky boyos?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Na pohybel s.k.u.r.w.y.s.y.n.o.m =]
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 18-07-2006 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Thx za Info.
Niech jakiś modek asap walnie newsa żeby na razie była przerwa ze słaniem SMSów to raz. Dwa - a już chciałem wysyłać SMSa... ^^' PS - Oxy - będziesz na p[rzełomie lipca i sierpnia w głuchołazach? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eerion, do konca sierpnia jestem zwiazany z glucholazami umową o prace, wiec raczej bede
![]() |
![]() |
![]() |