|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() siema kolega dal mi acc bo pojechal na kolonie i mialem mu mg lvl bic na infernie ale pewnego razu postanbowilem jego 16 pallem na iridi zsolowac draga. sam tez gram na iridi i na infernie :>. kiedys solowalem draga na 17 lvl z distem 53
![]() ![]() dobra to link >>>>>>http://rapidshare.de/files/25449643/Drag_sueyem.rec.htm macius tylo mine niezabij ze dedlem toba na infernie :>l NO śmiało oceniajcie..... Ostatnio edytowany przez rendevar - 11-07-2006 o 09:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ładnie zabileś tego draga ale niepotrzebnie schodziłeś tam na dul to bardziej miejse dla knighta
![]() ![]() Ladne skille i m lvl ma twojego kolegi char ![]() ![]() Prosze wiecej filmikow tym razem pk xD... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Mówisz że ubicie draga 17 lvl-em to męka? Na ostatnim test servie wybrałem się 14 pallem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() ale mj stary pallek na 17 lvl mial 53 dista jakos tak.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, ubicie na 15lvl draga to męka. Jednak gdy ma się dobrą miejscówke (a ta na filmie jest straszna) i jakies obeznanie z dragami to mozna bez większych problemów zabijać dragi. Ja na 15lvl ubiłem ich ze 6 i nawet miałem serpent sworda
![]() Aha i jeszcze dodam ze byłem taki biedny ze używałem mf, a nie jak większość uh ![]() Ale gz dla autora za odwage ![]()
21:02 Morno Gohan [48]: ju ar mastah of poland in mama-krzeslo concact Ostatnio edytowany przez Zbychu burczymucha - 12-07-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Fakaj dzidzie
Profesja: Druid
Gildia: po co mi gilda
Świat: Furora
Poziom: 9+
|
![]() Nawet tego nie sciagam bo wiem,że to bedzie beznadzieja ale mi to wielkie rzeczy zabic draga i wy macie podniete nastepnym razem daj link jak expisz na ratach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Mając 9 level wiele wiesz o tym co nie ? ![]() Mnie sie nie tyle podobało, co mi się ten filmik przydał. Sam mam tyle dista co ty, tyle że level nieco większy i się wybieram na Dragi, tak więc twój filmik był dla mnie przydatny ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() no widzisz chapaj dzide ty lepiej idz w tetrisa pograj a nie w tibie.....
ps. co ty wiesz o zabijaniu.. ps2. co ty wiesz o zabijaniu dragow ??? ps3. padl bys na 2 hity.... |
![]() |
![]() |