|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() wasz kanał jest po prostu śmieszny, a przynajmniej opy w postaci slaya i nikt'a. Ich bezczelność/głupota jest przerażająca, razi od nich ignorancją (zdrówko slaya), że aż żal.
Wstąpiłem na #tibia.pl z nadzieją na inteligentą rozmowę wśród ciekawych ludzi jak np. Wikt (zdrówko) czy też kamsz'a (zdróweczko). Ale gdy do mojej rozmowy o Lucid Dreaming wtrącili się ów @ zaczął się prawdziwy chaos. Zaczęli mnie wyzywać właśnie od ignorantów, klnąć na mnie i udowadniać mi moją rzekomą niewiedzę w temacie snów. Wkońcu >nikt< (prawdiłowy dobór nicka do osobowości, choć co prawda ksywka >nic< oddawałaby pojemność jego mózgu, dlatego udzielam ci rady, zmień swoją dotychczasową), czy też slaya, (nie pamiętam już) postanowili wlepić mi bana. Ot cała rozmowa. Jeszcze >nikt< przed ujrzeniem ciągu znaków symbolizujących mój ban+kick, bełkotał coś o statystykach i o uogólnieniach. Szkoda mi tego człowieka, myśli że jak ma władze w postaci @ to jest ponad wszystko. Tak się składa, że nie. Nie wiesz jak wielkiego robisz z siebie błazna człowieku. Zastanów się, bo zdaje mi się, że na #tibia.pl próbujesz siebie dowartościować. Jak już na kanale wspomniałem, musisz być bardzo smutnym i słabym człowiekiem. Jak masz odwagę, chętnie tutaj z tobą porozmawiam. |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() We glowach im sie poprzewracalo od wladzy, paaaaanie!
Kupisz wielblada? |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() O cholera. No to zostalem zjechany. Przykre =D
Cytuj:
Cytuj:
Bana wlepil cI slay. <bows> Cytuj:
Cytuj:
NMSP =] @up: szukasz leoparda? =] MSPANC Ostatnio edytowany przez Slay - 16-07-2006 o 21:51. |
||||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do Slaya nic nie mam, no ale do Kalda owszem. Guzik, nie przejmuj sie, taki jest już ten chat...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Kupze wielblada i zakonczmy to! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Wyluzuj poślady bo ci żyłka pęknie =]
#8 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Ma ktoś logi z tej rozmowy na #? Jak tak, to bardzo bym prosił o wklejenie.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 16-07-2006 o 22:17. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() Ech. Wielki mozg okazal sie malym dzieciaczkiem, ktore placze, bo bana dostal.
Wszedles na kanal w celu "prowokacji" jak to sam okreslales. Wtracales sie w srodek tematu, udawales kogos, kim nie jestes. Byles zenujacy i wysnuwales jakies swoje prywatne ideologie. Odziwo nikt ze stalych ircownikow cie nie zbluzgal (nawet ja, czemu sie dziwie). Wiec twoje prowokacje na nic sie zdaly. Doczekales sie bana, wiec przyszedles na forum pokazac, jacy to zli ludzie sa na tym ircu. Juz to ci mowilem, ze jestes blaznem. Ten temat i twoja wypowiedz potwierdzaja to w stu procentach.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kur... Kolejny temat o IRC'u.
Nie podoba się? To nie wchodź? Nie da się? Ja nie wchodzę od pól roku i jakoś żyje. I tak bana załapałem. Pozdro Chłopaki, nie mam do was żalu.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
BTW Poczules sie urazony? Ostatnio edytowany przez OnlyM(PL) - 17-07-2006 o 01:25. |
||
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Do autora tematu: http://www.forum.tibia.pl/showthread...ht=%23tibia.pl Zdrówko! ;p |
|
![]() |