|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: WrocłaW <3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Horm Lagax/Royal Pajerro
Gildia: GTW ofc :)
Świat: Bro to Zar'tan
Poziom: 666
Skille: cocieto
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() witam znow mam dlawas next filmik
![]() mam 16 lvl a zabijam 22 najta."no bo po co sie uhac jak i tak sie dednie " ale on o tym niewiedzial ze dednie :> zobaczcie sami ps2.niestety jak kazdy moj film konczy ded... bo zabilemnieslusznego 11 lvlowego ziomka ktory przyszedl w obstawie 2 newbie xD ale moj bp wraz z eq polecial do carlin poczta ![]() Milego ogladania xD gram na infernie 4 fun i to bylo by na tyle cala kase przeznaczam na sd :> LINK XD http://rapidshare.de/files/26012865/pkk_2.rec.html ps666. www.zjabalem.akcje.br Ostatnio edytowany przez rendevar - 16-07-2006 o 22:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() A gdzie link
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Gildia: Jagiellonia Białystok
Świat: Eden
![]() |
![]() rendevar
Użytkownik forum Data dołączenia: 22 04 2005 Lokacja: wrocław Data dołączenia sugerowałaby, że użytkownik ten umie sie posługiwać forum... niestety tak nie jest. Niedość, że nie dał linka to w dodatku zrobił 3 takie same tematy ! Jak już kolega wyżej napisał "www.żal.pl" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Lol ty tępaku z botem xDDDD Napisales na pół strony opis i usprawiedliwienie czego tak słabo pkujesz na tym filmie a linka do filmu zapomnailes dac. xDD
www.żal.pl
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() o boze zrobilem tak napisalem posta ale zapomnialem wkleic linka dalem wyslij i po sekundzie dalem zatrzymaj wkleilem link i dalem znow wyslij no i zrobilo dwa posty ale zlego posta zedytowalem i wymazalem zawartosc
![]() SORYYYYYYYYYYYYYYYY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. teraz zaczyna sie prawdziwe polowanie na tego najta co dedlem ... on treni skile na foldzie i ja go znajde ^^ we wtorek wyjezdzam wiec niedostaniecie 3ciej czesci mojego noob pk xD przez tydzien ps2. musze zarobic siano na sd... Ostatnio edytowany przez rendevar - 16-07-2006 o 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Pierwsze 57 minut latasz po okolicach Ab`Dendriel.
Następne 3 minuty walczysz z jakimiś low-lvlami... szybkie zwycięstwo. W 64 minucie zabijasz biednego 9 lvl druida. Nuda... 72 minuta. 22:46 You advanced to magic level 20. Gratz. <Folda Senja i Vega> W 92 i 93 minucie ubijasz 10 i 9 knightów... 125 minuta-> 22:51 Pajerro of Steel: PK <zabija 11 sorca który nawet się nie bronił> 127 minuta 22:52 You advanced from Level 16 to Level 17. Gratz! Ubiłeś 22 knighta! 138 minuta zostajesz zabity jak dzika świnia. Film trwał 138 minut i 45 sekund. Oddaj mi 40 minut jakie spędziłem na oglądaniu go. 2/10
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() ehhh ?? nieumiesz czytac napisalem przeciez "pamietajcie 127 MINUTA"...
wiec nieplacz mi tutaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Moja rada wbij wiekszy lvl i idz popekowac bo na 16 lvlu to troche nudne jest
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Imię: Kermit'Demolka
Gildia: AIE
Świat: Xerena
Poziom: 118
|
![]() Moja rada wbij wiekszy lvl i idz popekowac bo na 16 lvlu to troche nudne jest
What happened to you You've played the victim for so long now in this game What i thought was true It's made of fiction and i'm following the same But if I try To make sense of this mess I'm in I'm not sure where I should begin I'm falling, I'm falling |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
I przestanę się czepiać jak zrobisz coś żeby nie było tej ''127 minuty''
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Filmik beznadziejny najs lagi
Pajerro of Steel - moja new ofiara... Ostatnio edytowany przez Vasth - 18-07-2006 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Teraz nadchodzi update ze bedzie mozna strzelac z battle list wiec sie autor tematu podjara ze moze legalnie aimbotem celowac. (bo do tej pory uzywal wlasnego bota).
@filmik Gratz zabijania lowlvli 2/10 1 pkt za to ze filmik ma w ogole zwiazek z tibia a nie z siedzeniem na kiblu 2 pkt za to ze kogokolwiek zabiles Wiecej sie nie nalezy. |
![]() |
![]() |