|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() zamieszczam tutaj moje pracki byly one tez na Tibia.org .Ale przenioslem sie poniewaz tu jest lepsze forum i wogole stronka
![]() Zamiescze tutaj tylko moje lepsze prace zeby nie zasmiecac i oczywiscie przyjmuje zlecenia : 1.Rodzaj przedmiotu 2.Jego opis (stara , podniszczoa , porosnieta "czyms" 3.Kolor tego itemu 4.Jesli chodzi o bron to jaka ona ma byc (jedno-dwu reczna) 5.Robie tylko 1-2 itemki(moge sie nie wyrobic z wieksza iloscia) Ps.Gdy ktos da 3 zlecenie a nie zrobie poprzednich zostanie zignorowany ![]() 1.Axe of Death: ![]() 2.Grey Helmet: ![]() 3.Grey Armor: ![]() 4.Grey Legs: ![]() 5.Grey Shield: ![]() 6.Jakis armor: ![]() 7.Dragon Armor: ![]() 8.Topor: ![]() 9.Miecz: ![]() 10.Helm Barbarzyncy: ![]() COMMENTOWAC !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Adus'Mefra - 07-08-2006 o 23:33. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Ładne, bardzo mi sie podoba Helm Barbarzyncy, cos oryginalnego. Jeszcze Axe of Death i 8 (Topor
![]() Ogólnie jest cool.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mi sie podoba tylko 7,8,9 ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Bardzo ładny kształt 1 topora. Dragon Armor też nawet ładny. Rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() d-armor owned
![]() fajne ale gray set lipa i ten miecz pod koniec sux ogółem fajne ;p rób dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() ujdzieZNAKI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Thx za komenty i ocenki ale dalej nie widze zlecen ....
Bardzo prosze o zlecenie poniewaz sie nudze (skilowanie) @down Nie ucieklem poprostu wkurza mnie to ze tamte forum caly czas sie tnie nie da sie wejsc itd. a pozatym moj temat zniknal H** wie gdzie ![]() Oto Twoj armor : ![]() Ostatnio edytowany przez Adus'Mefra - 07-08-2006 o 23:34. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Czemu zwiales z org.pl? >.< Nawet "ignorowanie zlecen" ode mnie wziales ![]() Jesli tak bardzo chcesz zlecenie ;] to zrob Barbarian Armor. Pancerzyk z futrem niedzwiedzia dopasowanym do helmeta. Dorob naramienniki, zeby nie bylo za duzo siersci ;p. Bajs~
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Sorcerer
Poziom: 35
Poziom mag.: 44
|
![]() Bardzo podoba mi sie helm barbarzyncy....szkoda ze nie ma takiego w tibii. Moja ocena 10/10 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Czemu uciekjłeś na tibia.pl ?!
A ten hełm barbarzyński wcale nie jest taki oryginalny, my to wiemy z papierkiem ; ) A ten armor, prawie żywcem zerrznięty od El papiera! osz Ty.. ![]() Come back to tibia.org.pl! i Miss you ;d |
![]() |
![]() |