|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Wisla czy Real | |||
Wisla!! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 50.00% |
remis |
2 | 9.09% |
Real |
9 | 40.91% |
Głosujących: 22. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Postawil bym na Wisle... tak z milosci do ojczyzny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() No cóż, całym sercem i duszą jestem z moją ukochana Wisełkom. Ale obawiam sie, że moze być im baaardzo ciężko. Chociaż z drugiej strony, Real nie prezentuje jakieś rewelacyjnej formy. Zobaczymy dziś wieczorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Wisła wygra w Krakowie 1:0 (0:0 do przerwy) po golu "Żurawia".
W Madrycie Wisła przegra 1:2 (0:2 do przerwy) po golu Ronaldo i Raula. Dla Wisły strzeli "Franek". W dwumeczu będzie więc stan 2:2 ale to wisła strzeliła gola na boisku rywala i ona przechodzi do fazy grupowej LM. Interesujące, prawda? ![]()
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Wydaje mi sie ze remis jest w zasiegu reki. Jak przedmowca stwierdzil Real ostatnimi czasy nie prezentuje zbyt wysokiej formy, jeszcze jak Beckham wyjdzie w pierwszym skladzie to juz calkowita klapa
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Wiadomo, faworytem jest Real... i to niekwestionowanym. Ale kibicować będę Wiśle z całego serca... nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś już wyeliminowali Real (ten z Saragossy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() hhsausahusaushusausahuhuuhhsahua z 99999:0 ? nie no tera na serio, to logiczne ze wisla nie ma szans, moze pod koniec sposzcza z tonu i dadza wisle se postrzelac, a Casijas sie hop coli napije =p
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja jestem za Wisłą, ale niech mnie życie pokara jeśli mam racje tym że wygra Real. Głosuje na Real i bardzo chce sie mylić
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() A ja tam sie ciesze, że wisła na Real trafiłe.
![]() ![]() Legia Rlz
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Real wygra bo maja takie gwiazdy jak Zidane.. i inni a nasi to co Franek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() "Stawiam na Wisłę..... chociarz wiem ze Real wygra"
lol jak mozesz stawiac na wisle chociarz real wygra. Powiem ci ze jestes zalosny , te gwiazdy co sa w realu to tylko mysla o kasie a nie o graniu , a jak ktos gra z sercem to moze kazdą druzyne rozjechac! sorki ale troszke mnie to wkurza jak koles 10 lat daje takie oceny narka edit: widac ze jestes zalosny hehe rozdajesz mi minusy buheheh ale sie boje ![]() idz lepiej od komputera. ;o Ostatnio edytowany przez ca1z - 11-08-2004 o 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Cytuj:
Jestem fanem Wisły ale sądze ze nie poradzi sobie z Realem A te gwiazdy z realu nie myslalyby o kasie gdyby nie grały dobrze wiec pomysl zanim cos powiesz <ModEdit> uwazaj na jezyk
Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez $corcerer - 11-08-2004 o 23:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Tylko bez wyzwisk prosze!
![]() Real to Real ,Wisła chociaż w dobrej formie może mu nie dać rady! Ja jestem za Białą Gwiazdą! BtW Przez ten Update mam dylemat czy obejrzeć mecz czy grać w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() niemoja wina ze koles odrazu wyzywa ja napisalem swoją opinie do ktorej mam prawo i on tez ma , ale z tym minusem to przesada ; ] przynajmniej mogl wymyslec lepszy powod ( jego powod to ze jestem cioto :F )
dla niektorych na tym forum liczy sie tylko posty , i grac w tibie 24h =) oki skonczmy ten zalosny polski dialog bo z ludzmi nieda sie normalnie gadac ide na browara narka |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() P.S. Sorki, że tyle przekleństw, ale mnie to rozbraja, tyle się szykuję na mecz, a tu go nie obejrzę... Chyba, że... CYA Spadam do babci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() Wiecie, pomarzyć dobra rzecz
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Hmm mam nadzieje ze Wisła Wygra ,ale juz 69 minuta ;/// i remis ;// ale lepsze to niz przegrac nie ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() 0:1 ...... eeeee :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Ta wygrała buaha Wisła ta wygrała chyba dupą kyurwa wpuszcilismy taką szmate (2:0)
![]() |
![]() |
![]() |