|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
|
![]() Hejka mam taki dylemat zależy mi na jak najszybszym zdobywaniu expa, lecz tak żeby góra 1 bp uh szedl na 1h.
Moj postać to: 61 lvl elite knight. Eq: dsm, royal helmet, knight legsy, demon shield, boh, bs, aol, gs. Skile: 75/72 Licze na waszą pomoc gdzie mam expić i ile expa tam mi na godzine wyjdzie oraz czy expic z bs czy gs. Bo sword ringi to chyba normalka ;p Ostatnio edytowany przez puszmen - 06-05-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sleepy Princess
Profesja: Elder Druid
Świat: Lunara
Poziom: 60
Poziom mag.: 58
![]() |
![]() Cyckopolis
![]() Wiec radze ci expowac na scarabach na 60 lvl to naprawde niezly exp. Na guardy nie radze w twoim wypadku to bedzie uh waste!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
BYKOM STOP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() edit START
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() moze na pohu ... szybki expi (oczywiscie bez gs'ów)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Idź do krypty jakiejś, np do riun na wschód od Ankrahmun tam jest masa gulaków.
Exp z BS'em, shielding się liczy. Lub inna możliwość - minwalin, exp będzie na przyzwoitym poziomie 20-25k/h a lootbagi piękne. Z tą różnicą, że tam się bardziej wg mnie opłaca chodzić z GS'em oraz obowiązkowo wykonanym postman questem. Kiklopolis jest dobrym rozwiązaniem tylko trzeba trafić na puste a z tego co się orientuję jest tam w 90% przypadków zawalone ludzmi. Możesz też się rozglądnąć za orc city na edron jednak byćmoże zerki są jeszcze poza Twoim zasięgiem, jednak jak nie sprawdzisz to się nie dowiesz a lootbagi są też przepiękne stamtąd. Kopalnie guardów odrazam tak jak kolega wyżej, jednak niezaszkodzi przejść się do guard hell'a na poziom z soldierami, jest tam ich baaardzo dużo + pojedyńcze guardy. Scaraby są dobre, tylko monotonne. Shadowthorn też może dać zadowalające wyniki. Ostatnio edytowany przez emilok - 25-07-2006 o 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Możesz też iść na niższe poziomy Dark Catedral, tam exp i loot są niezłe
@edit down Na niższych poziomach nie ma newbie bo się boją zejść ![]() Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 25-07-2006 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() To ja tez tutaj napisze zeby nie robic nowego teamtu.
36lvl 71/71 5mlvl FACC EQ:K set, Crown helmet, Medusa i BS Pytanie jak w temacie. Od rau mowie ze odpadaja kopalnie i DC poniewaz nie chce rywalizowac o expa z 10+ sorcami... Z gory dziex Ostatnio edytowany przez Goldzio - 25-07-2006 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Profesja: Knight
Świat: Xerena
|
![]() Do kurwy nędzy, czy tu nie może być porządku?!
Macie temat gdzie expić ze skillami xx to tam piszcie a nie zasmiecacie forum :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() A kto tam zaglada ? Temat ma xxx stron i problem w tym ze jest milion pytan a 1000 odpowiedzi.
@DOWN: Duzo wniosles swoim postem naprawde Ostatnio edytowany przez Goldzio - 25-07-2006 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Na trollach. Szukaj.
|
![]() |
![]() |