![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Nierozumiem Pytania.
Stan: Niegrający
Świat: Real Life
![]() |
![]() Hmm od czego tu zaczac, aha
A wiec bylo setki (niebiezcie tej setki doslownie...) tematow poswieconych grze Darkeden i tylko kilka mialo sens.Ale nie poto zalozylem ten temat zeby gdybac ile bylo tych tematow itp. Ja (Tasman) oraz Raxev wpadlismy na pomysl zeby zrobic liste graczy na th (oczywiscie polskich).Potem gdy Ja albo Raxev wbijemy 100lvl zrobie gildie.Zauwazylem rownierz ze malo polakow gra na serverze Thailand a naprawde warto. Zapraszam wszystkich (prawie z wyjatkiem cheaterow) tam loguje sie codziennie GM ktory jest bardzo mily i pochodzi z Rosji i umie troche Polski. Niema tam lagow, bo skad mialy bybyc lagi skoro niema cheaterow? Ludzie sa bardzo mili ceny sa niskie ja Chetnie moglbym pomoc moj nick to Shamantoo. To by bylo chyba na tyle. Cya Tasman. P.S. Jestem sworderem i chetnie moglbym pujsc na jakies hunty mam combat seta drag shielda i takie tam w razie czego sluze pomoca! Ostatnio edytowany przez Tasman - 20-07-2006 o 12:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Ja oczywiście zajmuje się magią jak w każdej grze, więc zastanawiam się na razie nad healerem lub enchanterem!
ZAPRASZAM DO GRY Ostatnio edytowany przez Raxev - 20-07-2006 o 14:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
![]() |
![]() http://en.darkeden.com
To jest oficjalna strona gry, tak? Właśnie robie konto (potem edituje i podam nick). Nie wiem jaką profesję wybiorę (bo nie wiem jakie są), ale pewnie związaną z magią. PS. Czy da się grać długo bez wykupywania abonamentu? Bo ostatnio zacząłem grać w jednego MMORPGa i się okazało, że za free moża grać tylko do 10 lvla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() kurde frans niepogram sobie z powodu tajemniczego "error 380"...
Problem dotyczy calego servera thailand jezeli ktos moglby jakos pomoc to prosilbym o pomoc... p.s niepiszcie, zebym sformatowal bo to jest problem nie mojego kompa tylko nPROTECT guard. To na tyle Ostatnio edytowany przez Tasman - 21-07-2006 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() OK, dzieki Raxev. Mam jednak problem. Ściągnąłem gre ze strony, którą podałem, zainstalowałem i włączyłem. Najpiewr coś się ładowało. Pojawiło się menu i po kilku sekundach wyskoczył błąd (napisany w jakimś azjatyckim języku). Nie wiem więc co mam robić. Może ktoś pomoże?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() chyba kazdy ma ten blad przy sciaganiu int poprostu kilkasz to na samym dole to bodajze jest ok.Niegraj na int zaduzo tam cheaterow server zostal zhackowany zagraj lepiej na thailand albo na china tyle, ze na china od 45 lvla trzeba placic chyba 12 zl miesiecznie. Thailand ma teraz jakis blad i przy game guardzie blad 380 wyskakuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() chyba kazdy ma ten blad przy sciaganiu int poprostu kilkasz to na samym dole to bodajze jest ok.Niegraj na int zaduzo tam cheaterow server zostal zhackowany zagraj lepiej na thailand albo na china tyle, ze na china od 45 lvla trzeba placic chyba 12 zl miesiecznie. Thailand ma teraz jakis blad i przy game guardzie blad 380 wyskakuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ściągnąłem sobie plik instalacyjny z oficjalnej strony, jutro będę instalował i mam nadzieję, że nie będzie więcej problemów. Tasman rozumiem, że ty wraz z Raxevem gracie na servie Thailand? Jeśli tak to też tam zaczne grać. A wiesz może kiedy on znów zacznie działać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Niewiem niestety ale jak zacznie dzialac to napewno wszystkim dam itemki, bo kasy amm troszeczke zaduzo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Noo Tasman tez mam ten blad 380 czy gg ;/ ciekawe kiedy to sfixuja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() blad dalej jest trzeba czekac... Blad dotyczy wszystkich graczy thailandzkiej wersji darkeden.
Ostatnio edytowany przez Tasman - 21-07-2006 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty nadal DE TH. Dziwisz się czemu tam mało polaków gra? Wszyscy poszli na China, które ma zangielszczenie i płaci się 10 zł za rok spokojnego grania. Żadnych cheatów i gmi też są. Więc wiesz. Wole 10 zł za rok niż 12 zł miesięcznie.
Na DE China mamy polską gildie w której jest 40 osób ponad ![]() I taka mała rada Tasman...jak nie wiesz nic o China to się nie odzywaj. Za 10 zł możemy grać ile wlezie mając jedno konto. Od 45 lvla nic się nie zmienia...tylko od 120...gmi zmniejszyli exp potrzebny na lvl do 120 lvla ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bakura - 22-07-2006 o 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a ja mam pytanie czy itemki mają nazwy i staty oraz opcje po "krzaczkowemu" czy po angielsku
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o tez bym chcial wiedziec
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to ze do 120 lvl inne lvl wymagają mniej expa niz normalnie ale po 120 juz wymagają więcej(czyli normalnie expa)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 22-07-2006 o 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nigdy w tą grę nie grałem i właśnie zainstalowałem ją z linka którego podał mi Raxev. Widzę, że jest to wersja Thailand, czyli rozumiem ze to nie jest server tylko jedna z wersji. Czyli zeby grać na China muszę ściągnąc inną instalkę, tak? Czy może mi ktoś podac linka do strony z której ściągne odpowiednią wersję?
|
![]() |
![]() |