|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peace Forever
Świat: Solera
Poziom: 74
![]() |
![]() Royal Family ![]() Witam wszystkich czytajacych ten post... Na poczatku napisze XII przykazac gildi (REGULAMIN ): I : Jestesmy pokojawa gildia! Nikogo macie nie bic (chyba ze cos wam ukradl, albo przysapal ) II : Invite do gildi moge dawac TYLKO Ja i Auron Drah! III : Jezeli sa jakies problemy pisac do wyzej wymienionych IV : Jesli jestes w tej gildi, oznacza to, ze bedziesz mial nie raz (i nie dwa ) okazje pojsc na wspolne hunty i questy V : Jesli bedzie taka potrzeba, a napewno bedzie, to kupimy GH! Oczywiscie za wspolne pieniadze... ( Niech ktos zrobi liste osob ktora bedzie chciala mieszkac w GH) VI : Jesli masz jakis problem pisz na GC! Napewno Ci pomozemy!!! VII : Guild Chat ZAWSZE otwarty ! ! ! VIII : Prosze mi sie nie zalic ze w gildi sa 25- lvl a na stronce pisze ze Recruting 25+! Jesli masz 25+ na pacc to chetnie go wezme na Vicka... IX : Jesli uwazasz, ze masz jakies powody zeby miec swoja wlasna range pisz, chetnie rozwarze Twoja propozycje. X : Prosze nie obrazac innych graczy, nie szukac zbednych problemow - Chcemy byc szanowana gildia z dobra reputacja! XI : Prosze nie spamowac na GC np. nie pisz 10x "SELL BP OF HMM, B-ROBE AND C-HELMET" Jesli nikt nie odpisuje to najwyrazniej nie ma zamiaru kupic od Ciebie tego "syfu"... LOL XII : Lider ma zawsze racje... a jesli jej nie ma to macie udawac, ze ma zeby nie psuc calej atmosfery itd. Rekrutujemy ludzi do pokojowo nastawionej gildi (Gildia nie ma wrogow ani wojny). Chcemy stworzyc w miare potezna gildie ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez szachu13 - 02-08-2006 o 01:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() lol
mam dopiero 9lvl ![]() ale mam pacc i szybko sie rozwijam knight Sun Prog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ciekawa gildia a co najważniejsze polska dołącze do Was chyba bo jestem bez gildi
![]() |
![]() |