Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-08-2006, 00:54   #1
szachu13
Użytkownik Forum

szachu13's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Solera
Poziom: 74
szachu13 ma numer GG 8785623
Pergamin Royal Family (30+)

Royal Family

Witam wszystkich czytajacych ten post...

Na poczatku napisze XII przykazac gildi (REGULAMIN ):

I : Jestesmy pokojawa gildia! Nikogo macie nie bic (chyba ze cos wam ukradl, albo przysapal )

II : Invite do gildi moge dawac TYLKO Ja i Auron Drah!

III : Jezeli sa jakies problemy pisac do wyzej wymienionych

IV : Jesli jestes w tej gildi, oznacza to, ze bedziesz mial nie raz (i nie dwa ) okazje pojsc na wspolne hunty i questy

V : Jesli bedzie taka potrzeba, a napewno bedzie, to kupimy GH! Oczywiscie za wspolne pieniadze... ( Niech ktos zrobi liste osob ktora bedzie chciala mieszkac w GH)

VI : Jesli masz jakis problem pisz na GC! Napewno Ci pomozemy!!!

VII : Guild Chat ZAWSZE otwarty ! ! !

VIII : Prosze mi sie nie zalic ze w gildi sa 25- lvl a na stronce pisze ze Recruting 25+! Jesli masz 25+ na pacc to chetnie go wezme na Vicka...

IX : Jesli uwazasz, ze masz jakies powody zeby miec swoja wlasna range pisz, chetnie rozwarze Twoja propozycje.

X : Prosze nie obrazac innych graczy, nie szukac zbednych problemow - Chcemy byc szanowana gildia z dobra reputacja!

XI : Prosze nie spamowac na GC np. nie pisz 10x "SELL BP OF HMM, B-ROBE AND C-HELMET" Jesli nikt nie odpisuje to najwyrazniej nie ma zamiaru kupic od Ciebie tego "syfu"... LOL

XII : Lider ma zawsze racje... a jesli jej nie ma to macie udawac, ze ma zeby nie psuc calej atmosfery itd.

Rekrutujemy ludzi do pokojowo nastawionej gildi (Gildia nie ma wrogow ani wojny). Chcemy stworzyc w miare potezna gildie Rekrutacja 30+ ale moga byc jakies wyjatki bo gildia jest nowa i nie ma w niej wielki czlonkow (bez skojarzen ). Na dzien dzisiejszy to chyba nawet brakuje nam Vicka wiec prosze pisac W sprawie rekrutacji prosze pisac do mnie albo do Lidera Gildi. Jesli nie wiesz jak sie ze mna skontaktowac to nawet nie pisz postow, bo nie potrzebujemy ludzi w Gildi ktorzy nawet nie umieja czytac Forum

Ostatnio edytowany przez szachu13 - 02-08-2006 o 01:17.
szachu13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-08-2006, 09:49   #2
Progmaniak
Użytkownik Forum

Progmaniak's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/

Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
Domyślny

lol

mam dopiero 9lvl

ale mam pacc i szybko sie rozwijam
knight

Sun Prog
Progmaniak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-08-2006, 17:27   #3
PrzemoWarrior
Guest

Domyślny

ciekawa gildia a co najważniejsze polska dołącze do Was chyba bo jestem bez gildi
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania