![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Oto czym się może skończyc z pozoru niewinna wyprawa do Hellgate:
http://rapidshare.de/files/26859354/...ILEYE.rec.html Niestet, loot nie dopisał... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Jastrzebie Zdroj
Imię: Kadreyy
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shivera
|
![]() Ogladnolem, hmm mam w sumie pytanie. Jak bylo the evil eye w hell gate bylo okolo 10 elder beholder. Ostatnio z kolega huncilem tam elder beholder i byl jeden w budynku, 2 pod bibljoteka, jeden tam gdzie evil eye i jeden niedaleko takiego oltarza z dsami. Czy jak jest evil eye wiecej elder beho sie respi ? Czy jak to z tym jest ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Każdy boss ma obstawę, ja naliczyłem około 10 elderów i 30 zwykłych, większosc wybilem sam zanim jeszcze przyszło wsparcie. One respią się razem z bossem i tak jak on po zabiciu nie pojawią się ponownie (przynajmniej nie tak szybko).
Ostatnio edytowany przez Elevarm - 25-07-2006 o 04:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieźle wam poszło ze złym okiem tylko jak większość bossów nie sypie lootem coś. ;d
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: East Poland ;)
Imię: Sir Ancient-Necro
Profesja: Sorcerer
Gildia: Heaven
Świat: Celesta...
Poziom: 42+
Skille: 19/25
Poziom mag.: 48
|
![]() sporo tego wszystkiego było i niezły hardkor przy spotkaniu ze Evil Eye
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Szybko wam poszło ;>
W sumie po tych wszystkich filmach ktoś może stwierdzić, że EE to w sumie łatwy monster który ubija się w kilka sec. |
![]() |
![]() |