|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Mianowicie, gdy włączam Tibie loguje się, to po pewnym czasie grania zawiesza się komputer i nie nieda się zrobic...
![]() Czasami po kilku min, czasem po 30 minutach. Niewiem czy jest na to jakiś sposób ( oprócz formata ). Komputer skanowałem żadnych wirusów niema, więc niewiem dlaczego tak jest... Ten problem wystepuje u mnie od paru dni... wczesniej było wszystko ok... :/ Help? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() chyba komp ci sie zaczyna przegzewac a jak przy innych grach albo przeglądania www
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Daj komputerowi troche odpocząć, a nie jedziesz 24/7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() strony smigaja dobrze i inne gry typu mmorpg dobrze
Temperatura procesora to 62 stopnie... @Edit Snibek -> nie jade 24/7 teraz siedze godzinke jak nrazie wczoraj 3h siedzialem ![]() Ostatnio edytowany przez Hanoverek - 25-07-2006 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Monitoruj temp na podzespołach, nie tylko na cpu, obejżyj dziennik błędów i się wszystko wyjaśni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ale jak mi sie zatnie to juz dupa niczym nie rusze ... ten dziennik bledow bym musial miec zawsze na wierzchu ale to by troche przeszkadzalo ;/
A btw. niewiem nawet gdzie ten dziennik bledow jest ![]() Ostatnio edytowany przez Hanoverek - 25-07-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
pokrzywa
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Start>Panel Sterowania>NarzędziaAdministracyjne>Podgląd Zdarzeń>Aplikacje Bądź System |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() MAM TAK SAMO!!! ;]
Nie jak gram w tibie, ale np. inne gry typu GTA SA, Mu Online, Mario Bross xD <- z tym mario nie zartuje ^^ Ale zato jak wylacze Zone Alarma (antywirus) to wszystko jest ok. Myslalem ze sie grzeje ale rozkrecilem calego z obudowy i dalej sie wieszalo, mysle ze to wina malej ilosci ramu :/
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Znalalem na to juz tak jak by "sposób"... Wyłączyc wszystkie programy, i tylko zeby tibia bywla wlaczona i niec w miedzy czasie nie robic...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() 1. IMO za duża temperaturka
2. Ustaw frame limit - 35 - potem mierz temperature. 3. Daj logi ze speedfana |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Jeśli się zawiesza komp lub sam resetuje i nie wiadomo konkretnie jaka to przyczyna, to jest napewno wina mainboarda. Przykład? Mój pierwszy komp wieszał się co chwile, po wymianie płyty raz na miesiąc lub rzadziej. Ostatnio 3 tygodnie się głowiłem nad przyczyną auto-resetów kompa. Wymieniłem KAŻDY podzespół oprócz płyty- po jej wymianie komp śmiga jak marzenie....
![]() |
![]() |
#12 | |
pokrzywa