|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Bardzo dobre pytanie, choć już było. Opcja "Szukaj" rulez.
LFy tylko dla Rookstayerów opłacalne. //EDIT// Zwracam honor. Nie znalazło frazy "Czy life fluidy są przydatne na rooku?".
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 18-06-2006 o 18:39. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dla zwykłych graczy nie?? Czasem sie przydadzą
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Lify są dobre gdy idzie się na silniejsze potworki albo na questa.
Przy "normalnej" grze lepiej używać jedzenia.
#5 | ||||||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Proszę o wyjaśnienie dokładnie, w jakich sytuacjach należy używać life fluidów, a w jakich nie należy ich używać. Ostatnio edytowany przez Galorman - 18-06-2006 o 21:18. |
||||||
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Na rooku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mok the master of Druid
Profesja: Druid
Gildia: Szukam
Świat: Luminera
|
![]() denerwujesz mnei kolo
1.Kiedy idziesz na jakeis srednie potforki i masz laga wywala cie albo prad sie konczy logujesz sie i maszs 20 hp neizdazysz uciec... lf wtedy albo na ruzne hunty 2.niechce mi sie szukac 3.napewno nie 4.mono/roty 5.katana,copper,ten z goblinami dla pacc(nie konieczne ale sie przydaja) 6.normalniej-nie rookstlayerowskiej |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Gdynia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Shan Demon - 18-06-2006 o 21:40. |
|||
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ale kolo jestes upierdliwy... Niedosc ze ludzie chca ci pomoc to ty tego nie szanujesz... udajesz jakiegos "filozofa" ktory sie wymadrza... skoro jestes tak "Inteligentny" to czemu po prostu nie zajrzysz do poradnika albo sam pomyslisz? Silniejsze potworki to sa takie ktore nas zabijaja albo kosza do czerwonego zycia... czyli jak jestes n00bem z 1 lvl to tez mozesz uzywac jak idziesz np. na cave raty. questy to raczej nie na torcha tylko np. na studded legs... wtedy waspy cie zatruwaja a ty mozesz sie uleczyc... i ostatnie jak nie rozumeisz albo nei wiesz czegos to sie zapytaj a nie robisz jakies szopki i cytujesz kazda literke... tylko sie pytasz np. na jakie questy albo potworki... i tak wogole zeby miec life fluida to musisz miec kase a zeby miec kase musisz miec jakis lvl...
|
![]() |
#9 | ||||||||||||||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#10 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() @up
Zamkniesz się skoro każdy chce ci wytłumaczyć czy opłaca się używać LF'y na Rook'u czy nie, a ty ciągle zadajesz dziwne pytania. Silny potworek to np. Minotaur albo Rotworm. Na niego trzeba brać LF'y, bo na małym levelu padniesz na nim. Co do tego tematu to było ich dużo i raczej łatwo sie domyślić, że jeśli w wielu innych tematach jest podane, że Rookstayerzy używają LF'ów to po co zakładać nowy temat? |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Galorman
Ty chyba zrobiles sobie konto na forum tibia.pl zeby powkurzac ludzi... Odpowiedzieli Ci juz na wszystko... jestes niedorozwiniety czy udajesz i sam nie mozesz wyciagnac wnioskow jakie potwory sa silne i trzeba Ci wszystko na patelni wylozyc...? Dla 8 lvl silnym bedzie rotworm i mino a dla 1 lvl bedzie cave rat wiec nie zadawaj glupich pytan... tak samo z questami... masz mozg to z niego korzystaj... -.-' Cytuj:
Jesli masz zamiar zostac na rooku po zdobyciu 8 lvl czyli chcesz zostac rookstayerem to oplaca sie Ci uzywac lf'y a jesli chcesz spokojnie zdobyc 8 lvl i wyjsc na main to sie nie oplaca... jedynie w takiej sytuacji powinienes nosci ze 3-4 lf' na wszelki wypadek ale przy zwyklej grze czyli nie narazajac sie tylko spokojnie expic nie powinienes uzyc zadnego z tych life fluidow. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() jak patrzałem na te cytaty tego kola i jego pytania to aż sie w głowie kręci ale jak to mówia ,,głupota ludzka i wszechświat nie mają granic'' ja sam jestem rookslayerem (9 level ale zawsze) używam lf dla takich co na rooku wbijajom tylko 8level i leca dalej to sie nie pyli a dla rookslayerów jak najbardziej
![]() ![]() aha i jeszcze jedno zapamiętaj silne potwory na rooku:mino, rotworm, troszeczke szkieleton dla malych leveli wasp dobre qlesty to te z potworami powyżej nie czepiej sie błędów ortograficznych bo mam dyslekcje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prezes Supportu
|
![]() @up
Nie możesz być na Rook'u Rookslayerem i mieć 9 level. Chodziło ci chyba o ROOKSTAYERA, ROOKSTAYERA I JESZCZE RAZ ROOKSTAYERA. Ludzie nauczcie się, że rookslayer to ten co wychodzi na maina jak zdobędzie 8 level. I jak ty chcesz być ROOKSTAYEREM jak nawet nie wiesz jaką będziesz miał "profesje" (taka nielegalna profesja to Rookstayerzy). |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() a skąd wziąć life fluida?
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Ekhm... brak mi słów. U Hiacyntha, na wschodniej części wyspy. Na takiej skale jest taki malutki domeczek i w nim dziadzio.
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ekhm... brak mi słów. U Hiacyntha, na wschodniej części wyspy. Na takiej skale jest taki malutki domeczek i w nim dziadzio.
@EDIT: Double post to niemoja wina tylko netu.
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 19-06-2006 o 16:10. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: gdansk
Imię: Arcarae
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera/Ank
Poziom: 28
Skille: 22
Poziom mag.: 34
|
![]() @up
tom jest mozliwosc usuniecia postu -.- @topic Lfy moze nie sa potrzebne ale sa przydatne, nigdy nie wiesz czy ktos cos zlooruje czy bedzie czysta droga, lfy sa wymagane do copper shield questa(przechodzimy przez fire fieldy dla nieznajacych questa) sa przydatne do solo questow typu katana czy tez minohell, raczej nie widzialem zeby ktos goblin hell zsolowal wiec o tym nie bede rozmawial, osobiscie mialem rookstayera ale stracilem passy wiec stracilem i rookstayera co do lfow to przydaja sie w kazdej trudniejszej sytuacji (trudniejsza sytuacja to np jak cie blokna gdzies z mocnymi potworkami) nie pytaj o mocne bo koledzy wytlumaczyli silne a mocne i silne to dla mnie jedno a to samo. I sie nie wymadrzaj. Wg mnie lfy sa przydatne dla kazdego i nikt ich nie wymaga. Ostatnio edytowany przez arcarae - 19-06-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Arcarae nie ma możliwości usunięcia postu <i jescze chyba takie coś wstawiałeś> -.- <dobrze?>
#19 |
Prezes Supportu
|
![]() Usuwania postów nie ma, chyba że dodali przed chwilką.
@2x up Byli ludzie co solowali Goblin Hella. A co do questa na Copper Shielda to LF'y wcale nie są potrzebne (przed minutą tam byłem i wzięłem 5 LF'y to tylko 3 straciłem), ponieważ starczy tylko dużo jedzenia i umiejętność robienia przerw na jedzenie między ogniami... |
![]() |
![]() |
#20 | |||||||||||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj: