|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
|
To mój pierwszy film z pk. Grałem na Arcani ale niestety dostałem hacka to zaczełem pekowac
teraz gram na xerenie Ogladac i komentowac film troche nudny ale na koniec nice loot http://rapidshare.de/files/27103225/pk_arcania.rec.html |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2005
|
Jaki pech... Troszke zepsułeś bo za długo biłeś tego 42 knighta, on miał pewnie eq w bp a tak to sie ocknoł i zdązył wyuhać
Mimo wszystko filmik spoko Gratz loota ![]() Ostatnio edytowany przez Metrozz - 26-07-2006 o 20:45. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Filmik bardzo ładny,chociaż z tymi 2 pierwszymi gościami troche znoobiłeś a sczegolnie z tym knightem.Loot bardzo ładny,film warty obejrzenia.
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
hehe no cos mi nie wyszło z tym knightem ;p ale bywa nastepny filmik bedzie lepszy
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Biala-Wdowa
Profesja: Sorcerer
Gildia: ------------------
Świat: Askara
Poziom: 8
Skille: 1/1 ;>
Poziom mag.: 0+
|
No przy pierwszych 2 osobach sie niepopisales.
Ale uratowales sie potem. Nom Gratz ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
Hihi, ciesze sie, ze nie bylem wtedy w poblizu
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
|
hehehehehehe widze ze ty 46 elder to dalbys rade
uciec bo mialem dobre lagi wiec nawet dalbys rade mnie ubic powiem wam ze ten 80 elite co jest na filmie mnie ciagle gania i mnie nie moze zlapac heheh a postac ma juz bana |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
ogólnie nice ale straaaszie znoobiłeś tego 1, no to leć na ten ghostland
![]() btw. gz loota....
|