|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() proboje kupic domek w ankh, pise ze wollie licytuje go. ja daje bid, wpisuje wiencej niz on dal i:
Bid Made The limit of the other bidder is higher. The bid is now at 20002 gold. proboje pare razy i dalej to samo. i dalej pisze ze wollie dal najwieksza kwote :/ w dp mam wiencje kasy niz trzeba, myslalem ze moze on caly czas licytuje zeby podbic znacznei cene, a gdy tylk przestlaem licytowac cena stanela w miejscu! co sie dzieje! czemu jak ja licytuje to pisze ze on dal wieksza cene! podbijlem o wiencej niz 1 i o dziwo podblio! z 19090 czy na 20005! jakim cudem! co sie dzieje? prosze o szybka odpowiedz, bo jutro sie konczy licytacja! http://www.tibia.com/community/?subt...uses&page=view - to ten domek
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Jaki wniosek z twojego tekstu? ten ktoś dał więcej niż ty. Dalej radź i czytaj sobie sam.
![]() |