|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() A Wiec narazie zrobilem 2 obrazki ale jesli powiecie mi czy dobrze to robie i tak dalej to dodam wiecej obrazków
![]() ![]() ![]() Prolog. 1. ![]() 2.Powstanie barbarzyncy ![]() Komenty muszo byc powyzej 5/10 to wtedy zaczne robic dalsze czesci. ![]() Ostatnio edytowany przez Kasinis - 23-07-2006 o 09:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Uważam, że to, co zrobiłeś zakrawa na przykry żart. Zdeptałeś sacrum, jakim dla mnie jest Diablo! Dzięki pierwszej części poznałem gatunek Hack&Slash (gdy grałem w Diablo I, było jeszcze nowością), a przy drugiej spedzałem długie godziny. Porwałes się na coś, z czym nie masz szans. Odpusć sobie, bo wstyd to oglądać. Błędy, żałosne otoczenie, wyludniony obóz Sióstr i barbarzyńca wygladajacy jak ludzik z lego.
1/10 EDIT. Do tego wprowadzenie, przy okazji którego piszesz jednym ciagiem, nie uznając ni przecinków, ni kropek... Żałosne =.=
Gdy rozum śpi, budzą się upiory. Goya Ostatnio edytowany przez Ignatius Fireblade - 23-07-2006 o 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Słabe...
Grafika 1/10-chociarz cos widze Fabula 1/10-o co tu chodzi? Ortografia 0/10-O BOSHE! Ogulem 1/10-Nie rob |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() beznadzieja zbeszczesciles diablo błędy takie jak "ktury" zamiast który oraz literówki żal.pl
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() acha dzieki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
A fake jest STRASZNIE NĘDZNY. 0/10 to byłaby pochwała jak na ten poziom. Zwłaszcza, że dotyka on tematyki gry, którą bardzo sobie cenię.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Po przeczytaniu początku:
Cytuj:
I jaki znowu pradawny paladyn?! Przeciez w diablo I nie było paladyna i nie wiadomo kto zabił diablo bo w diablo I były trzy postacie. Co do samego fejka: Jest to załosna kpina z diablo II, i dlatego nie rob więcej fejków plx. A i zamiast robic fejki polecam nauke ortografii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Po pierwsze barbarzyńca raczej nie używa tarczy(zazwyczaj robi to paladyn).
Po drugie ucz się ortografii, bo niewiesz kiedy duże litery dać... Ocena 0/10 Cytuj:
Ze względu na to iż autor tematu może chcieć kontynuować powinien się zapoznać z Mitologią D1 i D2
*Mogę pomóc paru newbie wykonać niektóre questy za free(pisać w grze lub PW)* Zadowoleni klienci-1 Questy w których pomogłem-2 ![]() Ostatnio edytowany przez Rodghar - 23-07-2006 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() Eeee.. Ujrzałem, i zacząłem się śmiać. Ortka Rox, normalnie No Comment, a jak ujrzałem te miasteczko, to omało się nie udusiłem. Lol Plx, kolo mykaj, ale to już...
Fabuła -10/10 Grafika - Zgroza!!! 0/10 Ortografia - ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() O boshe!!!!!!!! Ja dam ci ocene 0/10 "ktura" jest wystawiona sprawiedliwie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() eee
co to ma być? to wogule sensu nie ma mam nadzieje że następnym razem sie postarasz @down tak jak sie przyjżeć sprawie to jeszcze jeden odcinek przetrwam o ile nie będzie gorszy od tego ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 23-07-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() NIE! Nie wklejaj już swoich brzydkich, niedopracowanych, dennych i ortograficznie niedostatecznych fejków! Od kiedy upadli mówia po ludzku? Mógłbyś chociaż dodać temu fejkowi troche realizmu i zamiast "ou siet apdam!"
napisać "rakanizu" lub "bishibosh"=.=. żal |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Rookstayer
Gildia: narazie niema
Świat: Nerana
Poziom: 10
Skille: 16/19
![]() |
![]() nie rób wiecej fake o Diablo II bo je zbesczesciles i co to ma byc lol
ej ty wiesz coto jest za gra wogole bo dales jakies gowno a nie fake o diablo
![]() ![]() ![]() Zezwól na znacznik [IMG] Tak Może wczytywać obrazki do podpisu Nie Może wstawiać animowane GIFy do podpisu Nie Ostatnio edytowany przez Tevix - 23-07-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem bo gram i sam zrobie ci od 1 lvla do 50 w tydzien najlepszy gracz z posrud innych zwany Kasin Tak to ja!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() w tydzien 50 lvl lol ja w 2-3 dni gora 4 zrobie ci 80 soske lub inna postac więc sie nie chwal tak i wypadaj z tak dennymi fejkami kture mojo blendfy ortigrafishne
ps błędy były robione na specjalnie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kasinis... wypi*rdalaj mi z działu Fake'i, natychmiast! Jak można takie ścierwo wrzucać, żerując na klasyce... jeśli lubisz D2 to weź zostaw tego fake'a, nie rób więcej, bo tylko poniżasz tą grę. I w ogóle najlepiej z forum "wyjdź i nie wracaj", ewentualnie wróć po nauczeniu się na pamięć słownika ortograficznego.
![]() |