|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Frankfurt (Oder)
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaito Yamaro of Pacera
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of the Flaming Phoenix
|
![]() Rozumiem, że potrzebujecie pieniędzy na serwer/rozwój strony/cokolwiek innego. Rozumiem, że potrzebne są reklamy. Rozumiem, że to nie mogą byc pop-upy bo teraz każda przeglądarka to blokuje i reklama nie jest skuteczna. Rozumiem, że mogą byc we flashu. Ale nie rozumiem, dlaczego te cholerne reklamy Interii nie chcą się zamknąc! Raz przycisk "X" działa, raz nie, to jest bardzo irytujące!
Wish you do something with it, ~Yamaro. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
A takie podpisy angielskie są niesamowicie śmieszne xD |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Reklam flashowych nie da się blokowac, przynajmniej ja nie potrafię, jeśli ktoś mi powie jak to robic to chwała mu za to... Wish someone will give me any clue, ~Yamaro. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
Wish someone will try to do not use silly signatures^.^ A mój drogi, z tym chodziło mi o te angielskie dopiski, bo to też się da nazwać "signature", czyli podpis. ^.^ (żeby tylko nie wyszło, że jestem jakimś tibia.pl maniakiem, ale skoro tibia.org.pl jest lepsza, to czemu się pytasz tutaj xD) Ostatnio edytowany przez Adner - 29-07-2006 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
u mnei na firefoxie nigdy nei wyskakują żadne reklamy btw. reported
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Adner
Thx. Wypraszam sobie, że moja sygnaturka jest głupia, to że jeden serwis jest lepszy od drugiego nie znaczy, że jest głupi... @morwi Lól? Ja reported? Niby za co, kochanie? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właśnie chciałem stworzyć o tym temat ale widze że już jest.Szlag mnie trafia przez te reklamy.Chciałem sprawdzić od ktorego lvl mozna summonowac monka :
Tibia.pl->reklama z pingwinem Potwory-reklama z koniem Kalkulatory->reklama z koniem Straciłem około 3 minut sprawdzając to przez te głupie reklamy.Jeszcze te głupie wyrazy twarzy tych pingwinów i koni.Szlag moze czlowieka trafić.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Czy nie wkurzają was te banery? Baner tu, baner tam, baner duży, baner mały.
Moją przeglądarką internetową jest Mozilla..rozłącza duży % banerów, lecz tego jest stanowczo za dużo:/ szczególnie ze u mnie nie zawsze moge baner wyłączyc i musze albo odswiezac strone, albo ją odrazu po czesciowym załadowaniu zatrzymywać. Rozumiem, że kazdy tutaj chce w jakis sposob zarobic, ale nie w taki sposob zeby ograniczac nam informacje:/ Moze jakis modek by sie wypowiedzial..albo najlepiej admin xD
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ech, ale macie problemy...
Dajecie prawym na reklamę, klikacie "Zoom In" i można już zamknąć reklamę 'iksem'. ^^ |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tez mnie to wkurzalo i postanowilem cos z tym zrobic, zamiast bezczynnie siedziec i żalic sie na forum jak autor tematu.. i znalazlem to
http://www.wegekucharz.zh.pl/dd.html Mnie to w 100% pomoglo, nie ma ŻADNYCH reklam, ani tu na Tibia.pl, ani nigdzie indziej. |
![]() |
![]() |
#12 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Adblockiem zablokujesz wszystko. Bannery, googleboxy, flashe(.swf), pop upy itd.
Reklamy są, bo z czegoś musimy żyć. Zróbcie zrzutkę, przesyłajcie nam 4000 zł miesięcznie to i zrezygnujemy z najbardziej uciążliwych reklam( a jak nie chcecie żadnych, to tak z 3 razy tyle...no może dwa). Reklamy są wszędzie i będzie ich w internecie coraz więcej. Nie licząc sponsorów, darowizn, szóstek w totka to najlepszy sposób zarobienia na utrzymanie servera. Więc proszę: przestańcie się żalić iż wam coś wyskakuje, tylko postarajcie się żeby nie wyskakiwało. W gruncie rzeczy: to 10-20 minut roboty a święty spokój na długi czas. I taka przestroga na przyszłość: to już 3 taki temat w tym miesiącu. Może autor raczyłby poszukać na tym forum, zanim kliknie na przycisk "nowy temat"?