|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Jak widać w temacie szukam partnera do treningu.
Jestem Paladinem a więc to nie takie proste. Wymagania:Server: Eternia Miasto: najlepiej Ab'Dendriel(tam mieszkam) I najwarzniejsze!Skille: około 60/50 Natomiast ja posiadam skille 57/45 oraz 20lvl Sprzęt:K-arm, w-helmet, p-legs, guardien shield Mogem Trenować Także z jakimś knightem, lub gdyby był jakiś miły sorc,druid który za darmo zsummonuje Monka? <edit>Zapomniałem muj nick:Guard of Temple,ewentualnie do mojej drugiej postaci Guard of Magic Ostatnio edytowany przez Bojarman - 10-08-2004 o 18:53. Powód: Zapomniałem dodać Nick. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej trenowac z kims kogo sie bardzo dobrze zna
ponieważ: -masz pewność że on ciebie ani ty jego nie zabijesz -gośćiu może w każdej chwili wyłączyć party i dostaniesz czaszke i bedziesz miał tłumy fanów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() W czsie walki nie da się wyłączyć party.
A tak wogóle to sięzgadzam trzeba mieć kogoś zaufanego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Raczej nieznajomy nie summonuje Ci monka za darmo. Bo wtedy traci na to sporo many którą mógłby przeznaczyć chociażby na runki.
Najczęściej za Monka magowie/druidzi chcą bp mana fluidów. Spytaj jakiegoś maga/druida czy summonuje Ci monka wtedy gdy powiedzmy będzie robił runki to dasz mu bp mf-ów, on summonuje monka i ćwiczysz. Tutaj także jest taki problem, że może on summonować monka , dostanie bp mf-ów i moze sie powiedzmy rozmyślić i pójsc gdzies expowac/huntować , a Ty masz stracone 2K i nie masz jak trenić ![]() ![]() Morał z tego taki: Trenując z Monkiem, niech tylko zaufany mag/druid Ci go summonuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Ja dlatego szukam partnera tutaj bo w grze to nie mam nikogo zaufanego
![]() No chyba że sorca na 12lvl. |
![]() |
![]() |