|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Otóz moja ocena jest bardzo surowa !! to jedno z najgorszych update jakie mogłem sobie wyobraźić. Non stop jakieś bugi,lagi,kicki te outfity ;|. Jedne co mnie zadowala to to, że są nowe wyspy itp, oraz ze gracze facc moga miec rk. Reszta jest do dupy, jakieś zmeczenie czy co to jest !!. Cipsoft zjewał te gre poprostu.
________________ Od tego dobrobytu, to wam się w głowach popierdoliło. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
|
![]() Podzielam twoje zdanie. Z bugiem sie jeszcze nie spotkałem ale słyszałem o kilku bugach. I mam małą prożbę czy moglby ktos mi wytłumaczyc co to jest recovery key. PLEASE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Imię: Lord Raid Master
Profesja: Druid
Gildia: Legion of Dreams
Świat: Celesta
Poziom: 42
|
![]() W Uptadzie podobają mi się:
-Niemożliwość kradziezy zwłok, -Wygląd Palka -Choć nie jestem Paccem to pewnie nowe wyspy są super. - Rec. Keys Nie podoba mi się: -Stamina system (chociaż nie przeszkadza mi on) -LAGI! -Niektóre outfity. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Zgorzelec ~> Łagów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mantalepa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peace Forever
Świat: Solera
Poziom: 74
![]() |
![]() @Up 3
Zgodze sie, ze Outfity sa da dupy ale... ale przeciez grasz nie outfitem!!! ![]() ![]() ![]() @Up 2 Recower Key to takie Key dzieki ktoremu bedziesz mogl odzyskac swoje konto po zchakowaniu bez zadnych problemow... nie bedziesz musial ladowac sie na poczte i szukac jakis glupich linkow.... Ten Key bedziesz znal tylko Ty wiec nie ma takiej zaje**** opcji, zeby ktos Ci go zabral! I pamietaj nie zapisuj tego Keya na dysku w kompie !!! Pzdr. Ostatnio edytowany przez szachu13 - 02-08-2006 o 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Dlaczego ten temat znaduje sie w dziale zdjecia?
|
![]() |
![]() |