|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 2 pytania.
1.Chciałbym poskillować w pewnym miejscu na cave ratach(4 sztuki).Słyszałem, że jest taka blokada, że po 30 sekundach zadawania obrażeń od nich zatrzymuje mi się skilling shieldingu, aż zadam blood hita temu co mnie atakuje. Chciałem się zapytać czy jak cave raty będa mnie biły, a ja będe udeżał w monka (kolega wywoła) to będzie blokada czy nie? 2.Czy to prawda, że na słabszych potworach skill wolniej leci?Oczywiście kiedy wszystkie trafiaja w tarcze.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Chcesz tak: monka biją 2 cave raty, ceibei 2 cave raty i ty monka? Tak, będą ci rosły skile.
2.Raczej jest to nie prawda.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odnośnie do pyt.1.
Jak będa biły mnie 4 cave raty to będzie szybszy skilling?
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Ty bijesz monka (blood hity) a ciebie 2 raty, cave raty, spidery czy co tam chcesz. Uderzają cię chmurką czyli w tarczę.
Teraz odpowiedź na kolejne pytanie które zadasz: Nie będzie ci szybciej rósł skill kiedy będą cię biły 4 moby na raz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Olsztyn CiTy
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() wszystko jest wystarczy poszukac.... (ja szukalem i palem sobie trenilem jest l00z)
|
![]() |
![]() |