|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Łęczyca
Stan: Początkujący
Imię: Szymon Light Warrior
Profesja: Knight
Gildia: Kurcze nie mam ;;;;;;;/
Świat: Zanera
Poziom: 8
Skille: -------
|
![]() Witam
![]() Kiedyś był taki temat, ale zaginął, więc postanowiłem zrobić nowy. Zrobiłem nową postać, więc będe wyglądał "Troche" inaczej. Umieszczajcie tu ssy z zanery. Ok, najpierw ja: Mały advance mojej postaci o godzinie 9:00 ![]() ![]() Jak narazie to tyle ![]() ![]() Obiecuje, że będzie więcej, ale i Wy też zamieszczajcie tu ssy z zanery! Pozdro. @Edit: Prosze modków o usuniecie tematu/zamknięcie. Okazało się, że ten temat jeszcze jest. Ostatnio edytowany przez Szymon of Master Druid - 03-08-2006 o 10:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czy mi się zdaje czy to jedno zdięcie? Po co zakładasz temat z 1 zdięciem? Poczekaj i zrób więcej "ciekawych" zdięc....
Pozdro Nara
ARSENAL We are the good old team from ARSENAL We wear blue and yellow, or red and white We will always fight for victory And play with all our might All for one, and one for all We'll answer to the call Oh Gunners Arsenal Gunners We'll kick the winning goal Reflected off the pole |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() omfg co za noob temat zakłada dla 1ss'ka i w dodatq z roka =/ .. zastanow sie co ty robisz...
P.S. w podpisie masz flage szwecji a nie brazyli ;P cu ..
_/ _/ _/_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ Bye Bye Tibia.. So sux net 4 u =( You are sux now... ^^ f**k you ;** _/ _/ _/_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ Ostatnio edytowany przez Buniekk - 03-08-2006 o 12:28. |
![]() |
![]() |