|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Podczas 3 dni zaliczylam 4dedy co mnie tak w.....wilo ze je...am klawiaturom o ziemie jusz 2x ucieklam przed jednym pk ale za 3 jusz mi sie nie udalo
![]() Znuw wczoraj jaki iditoa zlurowal gs i wrednie mnie blokowal zeby mnie zabil i podobne dedy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() Miałeś pecha
![]() ![]() Gdybyś miał jakiś niski lvl, to z pewnością wspomógł by Cię program WADP, ale wiele ludzi-polaków nie jest za udzielaniem takiej pomocy. Informacje o programie: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=8651 Ostatnio edytowany przez Elfret* - 13-08-2004 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie zabardoz sie ciesze bo dotego stracilam wcale nie takie zle zeczy k-legi i crusader helmet na isarce a k-legi to jusz sprzedaje bardzo zatko kto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ja CIe rozumiem w 2 dni mialem 3 dedy i to byly moje pierwsze smierci ta postacia sie wkurzylem ale doszedlem do wniosku ze ludzie gina czesciej a ja bede gral zeby byc silniejszym i zeby zaden pk mnie nie zabil
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlatego ze gs co goscie luruja q... i na dodatek pk.Tibia to wogule strata czasu!!lepiej sobie pograc w ultime online
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
To juz jest koniec... | n3m3s!s | Inne | 19 | 07-12-2003 17:29 |