|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tydzień temu ściągnełem sobie program ze strony: <CIACH>.
Piszą tam że chroni on przed hackerami. I chyba to działa ![]() ![]() Do poniższych: akurat mój eq nie pozostawia wiele to życzenia. Hakera napewno by zadowolił ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 18-09-2004 o 20:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() No masz konto jeśli masz chara na 8 lvlem z leather setem + mace/carlin sword/ hatchet / spears + rookowa tarcza ... Bo kto by chciał takiego chara
![]() Cytuje: "Program download from this site is free but most of other copys ar hacked so dont download copies from others sites . " No tak, który hacker by dzielił się kontami z innymi XD aha, powiedz mi czemu tamte screeny niedziałają ? heh ? "You are : 720 person who look here Total download of program : 690 " No tu już bym dał liczby typu ... raczej słowa na zachęte : You are : 8876 person who look here Total download of program : 1 ![]() Bo gdy ciągle odświeżam strone i zaglądam na nią ciągle jest tyle samo, licznik jest aktualizowany raz na 24 h ? i 80 % z tych odwiedzających idzie na to żeby zachęcić do ściągnięcia...eh... wątpie żeby było coś takiego jak TIBIA ANTI HACKER !!! ![]() Podoba mi się też taki ładny rozdział "Contacting Us" po czym klikam na losowo którą postać (wszystkie sprawdziłem) i żaden link niedziała ![]() Gratuluje OSZUSTOWI że dał inną ikonke pliku (to przy instalacji) niż zwykłe puste okienko ![]() ![]() ![]() A teraz zapamiętajcie to imię i nazwisko (o ile niejest fałszywe) Copyright © 2004, Adam Particka. All Rights Reserved. Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 18-09-2004 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() to na 99% jest keylogger ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Mam brzydkie podejrzenia, że jesteś autorem tego programu. Nie napisałeś żadnych szczegółów, tylko coś takirgo" Jestem niezły, hackerowi bym sie spodobał, ale ten program mnie chroni!"
Jeżeli nie, to: Dałeś się wrobić jak dziecko. A teraz mała (malutka) tyrada: NIE ma NIE ma i jeszcze raz mówie: NIE MA Programu, który w 100% ochroni cię przed hackiem/crackiem/utratą danych. Po ptrostu z przyczyn fizycznych stworzenie czegoś takiego jest nie_możliwe. Wszystkie programy tego typu to zwykłe bujdy na resorach. Jeżeli ktoś napisał program, to ktoś inny może go obejść. i tyle :> |
![]() |
![]() |