|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dretais Zajac
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Jeżeli taki temat był to przepraszam, szukałem ale nic nie znalazłem.
A więc, chce zapytać czy ktoś wie gdzie jest duuuży resp beho (nie hg), gdzie nie ma nic mocniejszego. Szukam miejsca gdzie będe mógł zbierać beholder eyes (wiem że lecą rzadko, ale chce spróbować). Z góry thx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vatone
Profesja: Elder Druid
Świat: Astera
|
![]() bardzo przepraszam, tematy o beho juz byly... ale dobra powiem ci na bagnach kolo veno , przed bramka do domu BK oraz po drodze na kilka questow, o ktorych ci na pewno nie powiem, bo nie wolno. mozesz tez isc na alvar`s lake(czy jak tam sie pisze) to jest jezioro na polnoc od thais, na srodku dziura, wchodzisz jest ghul, na lewo beho, jak ulejesz idziesz w prawo tam tez beho i tak wszystkie odnogi. zadowolony? mozna zamknac temat
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() w fibula dungeons jest duzy resp tylko trzeba uwazac na 2 dsy(dobre miejsce do trapow)